úterý 14. října 2014

Zastřešení terasy polykarbonátem

Základní informace a přehled prosvětlovacích desek pro zastřešení pergol jsme si ukázali v minulém článku. Teď vám ukážeme, jak správně namontovat . Terasy mohou být zastřešeny jak komůrkovým polykarbonátem , tak nyní hojně používaným plným polykarbonátem , který má stejné vlastnosti jako sklo, tzn. Provozujeme dva vlastní specializované eshopy - desky na zastřešení pergol, plexisklo, plný polykarbonát a skleníky, pařníky, zahradní domky na nářadí.


Komůrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový.

Použití : zastřešení pergol, teras a přístřešků, přestřešení parkovacích míst, zimní zahrady,. Polykarbonátové desky na zastřešení pergoly a terasy. Ideální zastřešení terasy má jméno CORSO PREMIUM. Jedinečný posuvný systém v elegantním designu kombinujícím hliníkovou konstrukci, polykarbonát ve . Pokud se rozhodnete polykarbonát na své zahradě využít, potom byste. Podrobný montážní návod - jak zastřešit snadno a jednoduše vaši pergolu polykarbonátovými deskami.


Montáž dutinkových desek AKYVER pergolu.

Systém lze aplikovat i na další podobné typy zastřešení jako stání pro auta, terasy a přístřešky. Posuvné zastřešení terasy je ideálním řešením pro každého. Tloušťka polykarbonátu na zastřešení pergoly.


Zajímalo by mě, jak silný máte polykarbonát na vašich pergolách. V čirém provedení je průhledný jako sklo a na trhu je k dispozici v různých profilech a odstínech. Na zastřešení pergoly stačí běžný jednokomorový polykarbonát. Vyznačují se příznivými požárními . Zastřešení pergol, vchodů, teras , balkonů.


Vchodové stříšky, přístřešky nad dveře, markýzy a zastřešení komůrkovým polykarbonátem. Střecha hliníkové pergoly může být tvořena komůrkovým polykarbonátem o tl. Chceme zastřešit terasu … pod polykarbonátem je parno, markýza se musí při dešti srolovat a „střecha“ bere světlo … terasu máme u jídelny . Manžel chce polykarbonát , ale taky ne ho víc typů, tak který? Nabízíme kvalitní produkty v kategorii Materiál pro zastřešení pergol za výhodné ceny.


Plné polykarbonátové desky s upevňovacími hliníkovými profily. Dutinové polykarbonátové desky pro obloukové zastřešení s upevňovacími hliníkovými profily. Dodáváme polykarbonátové desky světoznámých značek Makrolon, Palram, Politec.

Takže jsme z tohoto důvodu nuceni použít polykarbonát kvůli světla. Taky jsme zvažovali zastřešení terasy , ale protože vím, co dutinkový . Konečný rozměr terasy cca 4x8m (nutno betonovat patky do svahu). Zároveň terasu chceme zastřešit průhlednou střešní krytinou ( polykarbonát nebo sklo).


Poptávám zastřešení dvorku rodinného domu v Karviné, konstrukcí hliníkové profily, pokrytí polykarbonát. Poptavam zastřešeni terasy čirym sklem cca 40mv tloušce 8-10mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky