pátek 17. října 2014

Bazén radlice ceník

Hala pro veřejnost: Cena za hodinu. Plavecký bazén a víceúčelový sportovní areál SK Motorlet Praha se nachází na velmi dostupném místě. Soukromá výuka je v bazénu zakázaná (vyjma Plavecké školy Radlice a plaveckého oddílu SK Motorlet Praha). Platný ceník plaveckého stadionu Podolí.


Ceník bazén , rehabilitace, sauna.

Ten je určen pro relaxaci nejen pro svou . Koupání, relax i sportovní radovánky v Radlicích. Vstupné děti do 1czdarma. PLAVECKÝ BAZÉN M slouží pro veřejnost, výuku plavání (Plavecká škola Pulec) i pro oddíl plavání SK Motorlet Praha. V ceně vstupného je sauna a . Upozornění: Návštěvník je povinen opustit bazén minut před ukončením provozní doby.


Zelený Pruh, Třebešín, SK Slavia Eden, Motorlet Radlice , Hloubětín, Výstaviště.

Na vstup do bazénu je důchodcům poskytnuta sleva 40Kč z plného. Krytý bazén SŠ technická Praha 4. V jediném plaveckém areálu na Jižním Městě můžete v blízkosti Chodova navštěvovat plavecký bazén , wellness, tělocvičnu či kurzy plavání. Více informací o vybavení a službách plavání Pulec Praha - Radlice naleznete zde. Plaveme v bazénu SK Motorlet v Radlicích , který poskytuje kvalitní.


Aquadream - aquapark Praha Barrandov, akvapark, tobogán, relaxační centrum, vířivka, aqua restaurant. Pěkná roubenka situovaná na krásném a klidném místě v blízkosti lesa je vhodná pro pobyt početnější rodiny či skupiny přátel. Na velmi prostorném pozemku je . Celkový přehled cen za služby.


TJ Radlice odbor SPV - sport pro všechny. Spádová konkurence plaveckých bazénů. Hypotonický rehydratačný karnitínový nápoj bez kalórií. Bazén a hala u stanice metra Radlická. Pokud nejste z Prahy, zkuste najít vhodný bazén v katalog sportovišť ČR na webu KdeSportovat.


Dosupnost je dobrá, bazén naleznete přímo u stanici metra Radlická.

Orientační ceník a otevírací dobu pak zde. Radlice – venkovní menší bazén – vhodný pro pro děti, hospůdka a hřiště pro děti. Potřebné informace a ceník najdete v příloze.


Hlavní část naší činnosti spočívá ve výuce . MultiSport Events = na míru organizované sportovní akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky