čtvrtek 9. října 2014

Zahradní hadice 20m

Vnitřní části jsou odolné proti řasám. Výztuž je vyrobena z polyesteru. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Samonavíjecí vysokotlaká zahradní hadice 20m s navijákem GS2(luxury).

Vybaven vysokotlakou hadicí pro vodu z PVC dlouhou m. Zahradní hadice: k doručení domů nebo na prodejnu. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Při výběru zahradní hadice pro domácí zavlažování je kvalita a nalezení té správné.


I vrstva - s černou vnitřní PVC, odolná. Kvalitní zahradní hadice neobsahující zdraví škodlivé ftaláty, vrstvy, vnější. Uzavřená a samostatně stojící skříň na hadice Hozelock.


Hadice průhledná VALMON 20m.

Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Funguje na principu přizpůsobení tlaku vody, při napuštění vodou se roztáhnou až na . Flexibilní zahradní hadice Yoyo s novým patentem „Prodloužení“. Naviják AutoReel s 20m hadicí HOZELOCK.


Automatický buben pro montáž na stěnu Hozelock Auto Reel. Typ hadice (kategorie), Navíjecí buben na zahradní hadici. Cena bez DPH: 2Kč 2Kč s DPH (€ s DPH). PVC tlakově a tvarově stálá s velmi kvalitní tkaninou bez ftalátů a. Díky svému kvalitnímu zpracování . Velmi kvalitní průhledná zahradní hadice, která snese vysoké tlakové zatížení a při používání a přetahování se neláme.


Dlouhodobě zachovává svou pružnost. Start akce, Zlevnění, 190 390 1,0 -50 . Příslušenství: 3x spojka, 1x tryska. S tkaným vyztužením odolným . Realizační doba: pracovních dnů.


ZAHRADNÍ HADICE NTS WHITE SILVER. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny . Vysoce kvalitní ohebné hadice s tlakovou kostrou určené pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky