pondělí 13. října 2014

Zasklené lodžie a balkony

Obytnou plochu bytu zvětšují lodžie , balkóny a terasy. Můžeme si tu posedět na čerstvém vzduchu, kochat se na nich pěstovanou zelení nebo i . Kromě zvětšení bytu o několik metrů nabízejí i další . Než se pustíte do zasklívání balkonu nebo lodžie , nechte odborníky posoudit jeho technický stav a únosnost konstrukce. Před zasklíváním také zajděte na místní .

Dodatečné zasklení balkonu , lodžie , ale i terasy nebo verandy zvyšuje komfort bydlení a může přinést úspory výdajů za otop. Jsme předním výrobcem zasklívacích systémů. Jednoduché zavírání (úplné nebo částečné) lodžií a balkonu.


Křídla se pohybují na kolečkách po pojezdových profilech. Mezi jednotlivými křídly i po jejich . Původní pozinkované zábradlí jsme demontovali a namísto něj instalovali rámový systém lakovaný do . Tipy pro velký relax na malém balkoně.

Balkony a lodžie fotogalerie. Ceny zasklení balkonu u firmy OPTIMI, s. Provádíme zasklívání lodžií a zasklení balkónů , rámovými a bezrámovými certifikovanými systémy. Montujeme systémy IVETA, HART, GLASA, TERMOPLUS. Nevyužité lodžie v panelových domech se . Zasklená lodžie a její využití.


IVETA je moderní posuvně – otočný bezrámový systém pro dodatečné zasklení lodžií a balkonů , vhodný jak pro zasklení lodžií rovných tak i . Vyrábíme také vchodové a interiérové dveře, venkovní rolety a žaluzie, markýzy a zasklení balkónů a lodžií. Využít můžete širokou síť prodejen a široký sortiment . Bezrámový zasklívací systém je elegantní variantou řešení uzavření balkonů a lodžií vašeho domu či bytu. Uvažujete-li o jejich zasklení , je třeba vedle úspor za teplo počítat i se zápornými stránkami. Balkóny , lodžie - rady, tipy a návody. Vyberte si zasklení lodžie podle moderního designu, trvanlivosti a minimálních nároků na údržbu.


Rámový posuvný hliníkový systém určen pro dodatečné zasklení balkónů , lodžií , zimních zahrad a verand. Konstrukce z hliníkových rámů a bezpečnostního, . Hlavní činností naší společnosti je zasklívání lodžií a zasklívání balkónů.

Na rozdíl od otevřeného balkonu plní lodžie i obytnou funkci, což jeden z důvodů jejich zasklívání. V bytě se zasklenou lodžií se též výrazně . Projektant musí při návrhu zasklení brát v úvahu právě způsob využití, a buď mu projekt přizpůsobit,. Systém zasklívání lodžií vám svým provedením nabízí možnost zasklení stávajících stavebních otvorů např.


Nabízíme zasklívání balkonů a lodžií , teras, bazénů, montáží stínící techniky a montáží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky