středa 29. října 2014

Květinářství alkor

Zabýváme se poskytováním luxusní květinové výzdoby, spolupracujeme s architekty na interiérových designech a komplexně pečujeme o květiny a rostliny. Provoz květinářství s nabídkou řezaných květin. Nabízíme vazby smuteční i slavnostní.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Prodám útulné květinářství v business budově v Holešovicích. Nový prostor s veškerým vybavením pro okamžitý chod. Nasmlouvaná firemní klientela. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik . Prodáváme řezané a hrnkové květiny,.


Jsme prestižní květinářství v centru Prahy se zaměřením na nejjemnější detail a individuální přístup k zákazníkovi. Garantujeme vysokou kvalitu květin . Nabídka pestrých květin, dárků, floristických a interiérových doplňků. Denně čerstvé řezané květiny.


KVĚTINÁŘSTVÍ ALKOR Společnost s ručením omezeným. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče. EvaDekor - obchod s květinami. LODECKÁ - VCHOD PETRSKÉ NÁM. Galerie Harfa (oficiální stránky).


Mzdy a osobní náklady při výrobě. Filderstolz (VÚRV), Pšenice špalda – Alkor. Lilie, květinářství a zahradnictví. Potřeby pro kutily, provaznictví. Aligator Aliseo Alkohol a cigarety.


Barrandovské květinářství. Alkor All Colours Theatre All in one. Květinářství a e-shop zajistí prodej, aranžování, balení a rozvoz květin. Velmi vhodné jako doplněk do bytu nebo dárek.


Obchod najdete v kategorii dárkové zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky