úterý 21. října 2014

Hadice 50m

Máte vybrané filtry: - m. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Zahradní hadice SPRINT (různé velikosti) Třívrstvá, vyztužená zahradní hadice. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní silnostěnná gumová zahradní hadice v neprůhledném provedení, které zabraňuje tvorbě řas.


LED hadice - 50m , žlutá, Zvýrazněte důležité kontury svého domu, pergoly, nebo zahrady.

DecoLED Vám nabízí kvalitní a vysoce flexibilní PVC. Vysoce svítívé led vánoční hadice z kvalitního pvc vám vydrží dlouhé roky. Skvěle poslouží jako vánoční osvětlení venkovní. Bradas sprint 50m zahradní hadice WFS15 zelená.


Délka hadice : metrů Síla stěny : mm Poloměr. Power Grip pro perfektní spojení hadice a rychlospojky). Díky nové technologii funguje toto blokování jako. Vhodné pro nadzemní zavlažování.


Třívrstvá vyztužená zahradní hadice vyrobená z flexibilního PVC.

Zahradní zavlažovací set Set na zahradu obsahující 50m hadice , vše potřebné pro připojení na všechny běžné vodovodní přípojky, pistoli se s šesti. Set: zahradní pětivrstvá hadice WHITE LINE, bohaté příslušenství (ks) a vozík z vysoce . Trojvrstvá zahradní hadice s tkaným vyztužením . Plochá hadice z PVC 1“ – m. Velmi pružná hadice , která Vás nebude nikdy omezovat při práci s pneumatickým nářadím. Zůstává pružná i při nízkých teplotách. Absolutní odolnost proti oleji . Hadice na vodu s výpletem, materiál PVC.


Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné systémy, manipulační techniku, pískovací . PVC hadice , jejíž předností je mimořádná elasticita a pružnost, které jsou zachovány jak při vysokých (až 100°C), tak i při nízkých teplotách ( až do -20°C). Vozíky, navijáky, držáky na zahradní hadice. Naviják AutoReel s 30m hadicí HOZELOCK.


Průhledná ohebná zelená hadice s tlakovou kostrou z PVC určené pro všeobecné použití. Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Silnostěnná, zahradní, tlaková hadice.


Pro zahradní zavlažování a dopravu užitkové vody v průmyslu, zemědělství i domácnostech. Ohebná hadice s tlakovou kostrou určená pro všeobecné použití - rozvody vody a jiných kapalin, vzduchu - v zahrádkářství, zemědělství, průmyslu i. Napájecí kabel GIVRO PR-SET, není součástí balení.

Díky svému kvalitnímu zpracování .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky