pátek 18. září 2015

Brány vrata

Nabízíme Vám široký sortiment vrat , bran, oplocení, rolet, žaluzií a dalších prvků pro Vaši firmu a dům. Kromě montáže nabízíme i servis systémů. Námi vyráběná vrata a brány uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a to jak z hlediska kvality provedení, tak i svým designem a použitými materiály. Dodáváme vjezdové brány a vrata posuvné i křídlové, případně vyrobíme i bránu s pohonem. Vjezdové brány a vrata od Konsorcium Kovo jsou vždy kvalitní, . Vrata a brány jsou našim zaměřením a zabýváme se jak jejich montáží tak prodejem.


V naší nabídce naleznete vrata a brány široké škály tipů a designů. Výroba, prodej a montáž - vjezdové brány , garážová vrata , samonosná brána , kovové ploty, pojezdová brána , posuvná brána - Praha, Kladno, Beroun, Slaný, . Garážová vrata , automatické dveře, průmyslová vrata a brány od předního českého výrobce TRIDO. Profi poradenství a servis.


Spojovací deska GD-1k uchycení vozíků, závit M1 pro závěsné brány , posuvná vrata a světlolamy Spojovací deska GD-1k uchycení vozíků, závit M1 . Již let vyrábíme a montujeme předokenní rolety, venkovní žaluzie, vjezdové brány , ploty, garážová vrata a markýzy pro váš jedinečný pocit soukromí a . Montáž a prodej pro pohony posuvných a křídlových bran, garážové pohony vrat , kování pro brány , dálkové ovládání na brány a vrata , automatické závory. Nabízíme online prodej poplastovaného a pozinkovaného pletiva, pozinkovaného pletiva, pozinkovaných poplastovaných sloupků a vzpěr, pozinkovaných . Brány a vrata značky LOMAX. Montujeme garážová vrata a průmyslová vrata , předokenní rolety, markýzy, vjezdové a průmyslové brány Ostrava, Havířov, Třinec, Frýdek-Místek, Opava, Těšín . Delta privátní i průmyslová, posuvná vrata do. Jsme výhradním distributorem příslušenství pro brány a vrata od významného světového výrobce, italské společnosti Rolling Center. Vyrábíme garážová vrata , vjezdové brány na míru, ploty, závory a zábrany.


Veškerý náš sortiment také montujeme a servisujeme. Profesionálně splňujeme Vaše .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky