pondělí 14. září 2015

Pohon pro posuvná vrata

Epohony to jsou Kvalitní a levné pohony bran. Pohony posuvných bran Archiv Podobné Pohony posuvných bran od AZ Pohony. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány.


U posuvných bran je velice důležitá jejich velikost a váha a podle toho se také určují ty správné vodící komponenty, stejně jako dokonalé pohony posuvných. Internetový obchod s garážovými vraty , bránami, stínící technikou a dveřmi.

Tělo pohonu je vyrobeno z velmi kvalitních robustních materiálů, které zajistí maximální . Motor pohonu pro posuvná vrata , max. Kompletní akční set se silným pohonem pro posuvnou bránu. V setu pro pohon vrat obdržíte vše potřebné pro bezproblémové . Kromě pohonů křídlových vjezdových bran nabízíme také pohony posuvných vjezdových.


U pohonů vrat pro posuvné brány není nutný další přídavný zámek. Elektrické otvírání na posuvná vrata za velice výhodné ceny. U nás nakupujete pohony na vrata se zárukou .

Stavbu posuvných bran jsme přenesli na novou úroveň. Sestavte si vlastní bránu a vyberte si vhodný pohon – z pohodlí domova a za skvělé ceny. LineaMatic BS, série BiSecur Hörmann, pohon posuvné vjezdové brány do délky max. POHONY PRO POSUVNÉ A KŘÍDLOVÉ BRÁNY A GARÁŽOVÁ VRATA. Pohony NICE jsou nejprodávanější pohony bran a vrat.


KCE - VYŘAZENO Z NABÍDKY - nahrazuje ROX6sada pohonu posuvné brány do 6kg. Pohony pro posuvná vrata jsou vybaveny nejčastějším typem motoru. Vyberete si praktický pohon pro vaše vrata za příznivou cenu včetně řízení a . Nabízíme posuvné vjezdové brány s pohonem i bez. Výprodej sekčních garážových vrat.


Pojmem pohony vrat a pohony bran označujeme elektromechanická zařízení sloužící k ovládání garážových a průmyslových vrat , posuvných a křídlových bran. Pohon pro posuvné brány - SLWKIT je určen pro brány do 6kg váhy. Sada pohonu pro posuvnou bránu.


Konstruováno pro časté použití – od rodinného domu až po středně velkou firmu. Možnost přidání až 50-ti ovladačů. Pohon posuvné brány Hörmann LineaMatic BiSecur.

Představujeme Vám kompletní pohonový set Ks pohonem MARANTEC COMFORT 8určený pro automatizaci privátní a menší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky