pátek 25. září 2015

Parezova freza

Snadno odstraní pařezy, které zůstaly v zemi. Ovládací páčka s různými nastavitelnými výškami pro pohodlné ovládání. Včetně DPH za týden Kč 13.


Pařezové frézy na serveru PROFISTROJE. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení.

Vyberete si z fréz benzínových, . Dálkové ovládání s dosahem . Dodává společnost AGROCAR s. Samojízdná pařezová fréza fsi Bs vlastním pohonem poháněná benzínovým vzduchem chlazeným motorem Subaru o výkonu k. Profesionální pařezové frézy z Dánska. Benzínová pařezová fréza LUMAG BSF-15. Disponujeme ručně vedenou pařezovou frézou fsi ST B, která je poháněna benzínovým motorem Honda GX 3o výkonu koní.


Půjčovna zahradní techniky Blansko Vavřinec půjčujeme zahradní techniku pařezová fréza LUMAG BSF-15.

Dokonalé zpracování dřevin zajistí správná pařezová fréza , která nezanechá po pařezu ani stopu. Motor: Honda GX390HObsah: HP Průměr frézy : 3mm. Velikost ložisek disku: mm.


Frézování pařezu pod úroveň povrchu: 534. Vysoká produktivita pařezových fréz Vermeer je dosažena díky . Maximální průměr pařezu je . Hydraulicky poháněná pařezová fréza určená k agregaci s kolovým nakladačem Avant. Jsou vhodné pro všechny velikosti pařezů a . Obchod se zahradní technikou a dílenským nářadím.


Nabízíme motorové pily, sekačky na trávu, křovinořezy a další. Víceúčelová fréza na pařezy i kámen. Fréza na pařezy libovolného průměru.


Jedná se o nesené stroje na výložníku ramene rypadla nebo jeřábu. Hydraulická pařezová fréza pracuje velmi dobře v těžko přístupném terénu, např. Bunda má větrací otvory a síťovinu na . Snadná obsluha a jednoduchý transport osobním vozem. PAŘEZOVÁ FRÉZA HUSQVARNA SG robustní konstrukce je určena pro profesionální použití součásti se špičkovými .

Po dohodě s městem jsme pořídili nový stroj na likvidaci pařezů. Práce budeme provádět v celé lokalitě města. Objem palivové nádrže: l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky