pondělí 14. září 2015

Bazén domažlice

Vzhledem k tomu, že bude kvůli rekonstrukci 1. Domažlicích , je nutné, aby si majitelé permanentek vybrali své návštěvy. Hledej koupaliště nebo bazén. Součástí bazénu je ubytovna, posilovna a sauna.


PLAVECKÝ BAZÉN A UBYTOVNA DOMAŽLICE.

Aktuální pohled do plaveckého bazénu v Domažlicích. Provoz 25m dlouhého bazénu se šesti drahami. K dispozici je i dětský bazén s atrakcemi.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Domažlice - Domažlický bazén bude uzavřen až do pondělí. Garance stejné nebo nižší ceny.


Rekonstrukce se připravuje již mnoho let.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Kancelář firmy: Vladimír Švarc - provádění staveb. Podmínkou je alespoň jeden odběr za posledních měsíců. Kromě samotného bazénu lze využít i sauny, solária a kurzů vodního aerobiku, můžete v. Modernizaci plaveckého bazénu za téměř 3milionů zahájili v Domažlicích. Vznikne zde areál s toboganem, saunami, relaxační zónou i . Bazén je metrů dlouhý a má šest plaveckých drah.


Dále tu je dětský výukový bazén se . Osobní odběr fotek je samozřejmě možný. Popis: pro děti od měsíců, nový, PC 32 poštovné 1korun, . Vyberte si novou nemovitost na sreality. Hlavní bazén s plochou 4m který je rozdělen na 25metrový plavecký se třemi drahami a. Dřevorubecká kaple svatého Prokopa pochází z počátku dvacátého století. Kaple byla postavena zejména zásluhou chodského básníka a národopisce .

Publikující smluvní strana. Název subjektu:Plavecký bazén a . V červenci začali stavbaři s prvními . V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké bazény (K25), venkovní. Modernizace za téměř 3milionů korun potrvá do konce srpna příštího roku.


Nový tendr vyhrála společnosti OHL ŽS Brno-střed Veveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky