úterý 22. září 2015

Dopadové plochy dětských hřišť

Tabulka (výňatek z platné normy). Dopadové plochy a veřejná hřiště pro děti najdete na hriste-piccolino. Zajistíme montáž i odborné poradenství.


Nabízíme kvalitní dopadové plochy pro víceúčelová a dětská hřiště. Praktická zamková zatravňovací desková dopadová plocha 1m×1m×23mm.

Tyto desky se jednoduše spojují zámky do sebe. Na okrajích dopadové plochy se . Snažíme se, aby grafika a barevnost bezpečné dopadové plochy byla dalším herním prvkem na dětském hřišti. Proto doplňujme tyto plochy o labyrinty, skákací. PROTIPÁDOVÁ DLAŽBA PROFILOVANÁ.


Dlažba je vhodná pro vytvoření bezpečného povrchu pro dětské , workoutové ale i fitness hřiště v exteriéru kde jsou . Správným výběrem povrchu na dětských hřištích lze předejít mnoha zbytečným zraněním.

Velikost částic (mm): Minimální hloubka (mm): Kritická výška pádu (mm): do 1. Pryžová dopadová plocha dětských hřišť typu EPDM-TOP. Sporty a jejich provozování si vyžadují . Plocha tlumící náraz, dopadová plocha , pryžové desky. Proto k našim herním prvkům 3D PROGRAM nabízíme také dopadové plochy EPDM-TOP. Pryžové plochy vyžadují minimální údržbu a nabízí dlouhou životnost, . Zařízení dětských hřišť – zařízení a konstrukce včetně komponentů a . Naše firma se zabývá montáží dopadových ploch pod dětská hřiště. Jedná se o různé druhy povrchů.


Povrchy se dělají v těchto provedení pryžová, kačírková, . Dětská hřiště certifikovaná. Jednotlivé díly 1m x 5m x 23mm (cena je uvedena za 5m2). Speciální, bezpečný, umělý povrch na dopadové plochy s názvem SMARTSOFT je ideální na dětská hřiště.


Lité pryžové povrchy jsou tou nejvhodnější variantou povrchu pro dopadové plochy na dětských hřištích. Velký problém bývá také s jejich údržbou a čistotou. Softnyx je nový bezpečnostní povrch přírodního vzhledu, který nevyžaduje .

Popis a identifikace herního prvku: Herní prvek je umístěn na dopadové ploše z kačírku, výrobcem a dodavatelem. Výsledkem je pak určení zahrad MŠ a dětských hřišť , k jejichž opravě, zlepšení údržby či celkové. Dvouvrstvý povrch se spodní vrstvou dimenzovanou dle pádové výšky a vrchní barevnou vrstvou EPDM.


Na dětském hřiště bezpečně a bez odřenin - pryžové dlaždice tlumící pád. Bezpečnostní dopadové plochy dětských hřišť. Pro bezpečné okolí na hraní a dopadové plochy.


Název zakázky, DODÁVKA A MONTÁŽ HERNÍCH PRVKŮ DĚTSKÝCH HŘIŠŤ A DOPADOVÉ PLOCHY. Výstavba, rekonstrukce a údržbu umělých povrchů a dopadových ploch dětských hřišť. Na základě žádosti občanů bylo na konci loňského roku vybudováno dětské.


V jarním období tohoto roku byla zhotovena dopadová plocha po celém hřišti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky