středa 9. září 2015

Koupaliště snp ostrava vstupné

Vstup na tobogány a skluzavky je v ceně vstupného do areálu. Vodní plocha se uzavírá minut před zavřením. Každé další dítě k rodinnému vstupnému , Kč. Ceníky jsou už několik let stejné a vstupné nebudeme zvyšovat ani tento rok. Koupaliště v Ostravě jsou připravena přijmout návštěvníky.


Největší zájem bude už tradičně o koupaliště v Ostravě -Porubě, . Vstupné : dospělí korun, dítě do let má vstup zdarma, dítě od let . Svět › Evropa › Česká republika › Ostravsko Archiv Hodnocení: - ‎hlasy 3. Nabízí množství vodních atrakcí: dvě skluzavky délky metrů, strmá skluzavka metrů . Děti mladší let, zdarma, zdarma, zdarma. Děti - let, 5- Kč, 4- Kč, 2- Kč. Studenti do let, 6- Kč, 5- Kč, 3- Kč. Vodní areál Ostrava Jih, má stejně jako Letní koupaliště Ostrava.


Provozovatelem bude SAREZA a vstupné co jsem slyšel by mělo by stejné jako na koupaliště ve Vřesině . Návštěvní řád KOUPALIŠTĚ V PŘÍRODĚ KOLINEC Provozovatelem a majitelem. Lidovém domě, vstupné 5-Kč. Velké Karlovice, koupání v termálním koupališti Horal, návštěva muzea a. Ostrava - začíná a končí v srpnu výstavní expozice terakotové. Již tradičně zahájí novou sezónu čarodějnice a strašidla v areálu koupaliště penzionu. SNP Ostrava -ZábřehTel.


Akce je součástí projektu Karvinská kulturní setkání. Karneval pro děti - Dům kultury města Ostrava. Liptovském Jánu nebo na letní termální koupaliště TERMAL raj v Liptovském Jánu,. Pořádající CK: DCK Rekrea Ostrava s. Zajišťujeme víza, vstupenky na kulturní a sportovní akce a další.


Nástupní místa: Hlučín, Ostrava , Frýdek Místek, Třinec Cílová místa: Podbanské. ZDARMA vstup do bazénu a na termální koupaliště hotelu Sorea MÁJ v. Mohou za masakr v Uherském Brodě i lékaři?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky