pondělí 28. září 2015

Sylvánské zelené

Z výsadeb bylo vytlačeno Neuburským, které stihl stejný. Jeho pitím se totiž člověk neunaví. Navíc sylvánské spolehlivě doprovodí širokou škálu . Sylvánské zelené je bílá moštová odrůda révy vinné. Ušetříte a navíc vám dobře poradí, jaké víno vybrat a jak s ním .

Víno barvy lipového květu s vůní angreštové zavařeniny a akátového květu. Avšak postupně byla vytlačena Neuburským. Pravděpodobně se jedná o odrůdu . Tradiční oblasti: Rakousko, Německo (Rheinhessen, Falc, Franken), Morava, Slovensko. Vznikla samovolným křížením odrůd Rakouské bílé a Tramín červený.


Víno je žlutozelené barvy s jemně pikantní ovocnou vůní. Jemné a plné víno žlutozelené barvy s jemnou květinovou a pikantní vůní a vyzrálou . Vinné sklepy Valtice - Prodej kvalitního vína z Moravy.

Složení: jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr. Sur lie (čti syr li) je metoda, při které se mladé víno nechává ležet delší dobu na kvasnicích, a to . Kdysi byla nejrozšířenější odrůdou na Moravě a proto . Vůně vína je výrazná a příjemná s tóny tropického ovoce a sušených květin. Chuť je harmonická, kořenitá s dlouhou dochutí. Starobylá rakouská odrůda se žlutozelenou barvou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Expozice mírného svahu trati Holý kopec je jižní, půda je sprašová hnědozem.


Průměrná nadmořská výška se dle jednotlivých odrůd pohybuje od . Hledáte víno, které se hodí pro každou společenskou událost? Víno zlatožluté barvy s typickou vůní připomínající čerstvý grapefruit, citrusovou kůru a broskve. Výborné víno s komplexní ovocnou vůní připomínající sadové ovoce zejména zralé zelené jablko. V chuti tohoto kořenitého vína můžete najít doteky kompotovaného . Klášovky, BRONZOVÁ medaile Finger Lakes Wine Co.


Jakostní víno s přívlastkem. Moravské zemské víno, suché , oblast Morava, podooblast Mikulovská, obec Valtice, trať U Sv. Anny, cukernatost hroznů 22 .

Barva vína je světle zelená. V jemné květinové vůni nalezneme stopy čerstvě nakrájených citrusových . Získaná ocenění: BM-Modra, BM-Pezinok, ZM-Bojnice. Hrozny pochází z regulované sklizně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky