pondělí 28. září 2015

Tabulove nuzky

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Výhodná cena - tabulové nůžky na plech. Vyberte si u nás tabulové nůžky ke stříhání a dělení plechů. Máte vybrané filtry: tabulove nuzky.

Stroj je v dobrém stavu a pracoval spolehlivě – nutnost prodeje z důvodu přemístění provozovny a omezení výroby. Prodáme tabulové nůžky zn. Uvedená cena je včetně DPH, fakturu . Hydraulické tabulové nůžky SBT jsou určeny na přímočaré stříhání tabulí. Mimořádně tuhý a robustní svařovaný rám zajišťující odolnost a absorbci sil vznikajících při stříhání.


Pracovní prostor je chráněn mechanickou ochranou prstů , . Tabulové nůžky na plech v masivním provedení s nožním ovládáním. CNC hydraulické tabulové nůžky CO série Standard gilotinového typu s CNC řízeným nastavením úhlu sklonu nože, robustní konstrukcí, .

Nabídneme Vám elektro-mechanické nebo hydraulické nůžky. Ruční příčné kruhové nůžky jsou určeny k dělení různých materiálů, jako je ocel, hliník, mosaz a měď ze svitků. Dělení plechů probíhá příčně, oddělovány jsou . Cenově výhodný model CNC tabulových nůžek.


Motorized and hydraulic Swing-Beam Shears: High quality machines and cost- effective solutions with rigid designs and modern controls. Firma ERMAKSAN je významným výrobcem strojů na zpracování plechu a představuje silnou společnost s více než 50-ti letou zkušeností ve výrobě. Tyto tabulové nůžky mají spodní hydraulické válce. Na rozdíl od jiných nůžek mají nůžky TS klouzavý pohyb berana, což umožňuje přesné vedení berana, lehké . Dodáváme mechanické lisy, hydraulické lisy, excentrické lisy, výstředníkové lisy, rovnačky, c frame, tabulové nůžky , ohraňovací lisy a jejich příslušenství.


Univerzální pákové nůžky na plech v masivním litinovém provedení pro dílnu a průmysl. Zlepšení podmínek ke vzdělání. Nůžky najdou uplatnění ve všech zámečnických, klempířských, údržbářských, auto-opravárenských a strojních dílnách.


Tyto stroje se vyznačují velmi masivní, . Nože z vysoce kvalitní oceli umožňují stříhání bez otřepů. Zadní doraz s jemným nastavením do 700mm a měřítko. Přední pravítko nastavitelné do 880mm.


Výkon elektromotoru kW.

Standardní příslušenství: Masivní ocelový obráběný a svařovaný. Safan hydraulické tabulové nůžky. Nejprodávanější hydraulické tabulové nůžky a ohraňovací lisy na českém a slovenském trhu. Kvalitní slovenská výroba, dostupnost náhradních dílů.


Divize DK machinery - tvářecí stroje určené pro stříhání, ohýbání, děrování a řezání plechů, obráběcí stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky