čtvrtek 24. září 2015

Kompostér evogreen 800l

Jeho perfektní tvar umožňuje zpracování odpadu na vysoce kvalitní . Uzavřený zahradní kompostér určen pro středně velké a malé zahrady. Vynikající a účinný nástroj na výrobu vlastního kompostu. Rozměry: celková výška 135cm a celková šířka je 90cm, objem 8litrů, síla stěny plastu 2mm.


Skvělý pomocník při vytváření vlastního kompostu.

Konstrukce kompostéru umožňuje velmi . AKCE MNOŽSTEVNÍ SLEVA - nakupte více kusů a získejte ještě lepší cenu. PŘI OBJEDNÁVCE KOMPOSTÉRU VOLTE VŽDY ZPŮSOB DOPRAVY ČESKOU POŠTOU. Až domácího odpadu může být proměněno ve kvalitní kompost. Velké množství otvorů umožnuje . ZAHRADNÍ KOMPOSTÉR EVOGREEN - 8l.


L EVOGREEN COMPOSER je vhodný na spracovanie biomasa nielen zo záhrady, ako sú listy, tráva, tráva, drevná štiepka atď.

Evogreen využijete na své zahradě při kompostování biodegradovatelného odpadu. Instruktážní video stavby kompostéru Evogreen (IKST, JRK,) 800l. Díky jednoduché konstrukci se stává skvělým pomocníkem při zakladání vlastního kompostu.


V zahradě zabere minimální . Ideální pomocník při kompostování. Je veľmi výhodné, aby kompostovanie bolo vybavené . Evogreen 8l je určený pre zákazníkov, ktorí vyžadujú štandardnú kvalitu za minimálne náklady. Evogreen je 800l kompostér , který je vhodný pro zpracování biomasy nejen ze zahrady jako je listí, drny, tráva, dřevěné štěpky atd. Poskytuje svým uživatelům . OEM Kompostér 800l EVOGREEN za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Kompostér EVOGREEN je určen pro zákazníky, kteří vyžadují standartní. Plastový kompostér je vynikajúci a účinný nástroj na výrobu vlastného bio kompostu. Aretovaný, poklop chráni pred škodcami. Systém otvorov pre zavlažovanie.


Komposter 800l EVOGREEN Kompostér 800l EvoGREEN je vynikajúci a účinný nástroj na výrobu vlastného kompostu.

Umožňuje spracovanie odpadu na svoj . Velice robustní a kvalitně vyrobený kompostér od českého výrobce, skvěle zapadne do vaší zahrady. Natřen směsí přírodních olejů a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky