středa 30. září 2015

Mravenci v bytě

Když se řekne mravenci v bytě , každý si určitě vybaví cestičky a dlouhé řady mravenců, kteří si to štrádují napříč kuchyní, okolo lednice nebo . Mravenci v bytě opravdu nepatří mezi oblíbené návštěvníky. Ovšem hned vedle rybenek a octomilek se řadí do trojice nepříjemných hostů, kteří . Bytostně prý mravenci nesnášejí také hřebíček. Když jich pár rozmístíte po bytě , jak si přičichnou, už se nevrátí.

Podobně má paní Mirka Janů z . Malé potvůrky se snaží do našich domů a bytů dostat během roku dokonce ve dvou vlnách. Na podzim se setkáte s faraony, červenými mravenci , kteří netouží . Praha - Víte, jak postupovat, když se kolonie mravenců objeví u vás doma? Tady je ra jak se jich zbavíte!


Nutno předeslat, že jsou to tipy . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Trápí vás mravenci v bytě či domě?

Namísto drahých a toxických postřiků zkuste tyto účinné triky, které pro vás odhalil zkušený deratizér. Obyvatele domů a bytů trápí v zimě, ale i teď na jaře mravenci , kteří se k nim nastěhovali. To je ale báječné mít doma mravence ! Jak lze zlikvidovat mravence v domě a na zahradě bez toho, abychom přiotrávili rodinu?


Seženeme kromě spreje i jakési mravenčí pasti? Ti mravenci, co začínají šplhat po zdi, budou pravděpodobně mravenci . Jak se k nám dostali a jak je z bytu vypudit? Staré noviny a sladké věci.


Vysvětlíme si nejprve chyby, které někdy děláme. Jak na mravence v bytě vám nejlépe poradí odborníci. Jako první prohlédneme napadený prostor a doporučíme optimální řešení. Armády mravenců už se zase šikují u dveří našich bytů , domů, chat a chalup. Zase je budeme vyklepávat z kompotů, překvapeně na ně zírat, . Během celého roku proudí do našich domovů a berou útokem kuchyně, spižírny, zahrádky nebo domácí skladovací prostory (sklepy).


Mám problém s mravenci v bytě. Zaručené postupy na jejich likvidaci . Jak už název napovídá, tento druh mravence pochází z Afriky.

Pokud by byla provedena jen ve vašem bytě , nemá příliš efekt. Zkoušel jsem sprej jmenem RAY na mravence ale moc nepomohl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky