pátek 18. září 2015

Skládací altán nůžkový

Hledáte nůžkový altán 3x3? Skládací altán ve světlé modré barvě 3xmetry, kvalitní nůžková konstrukce, dodáváno . Ideální doplněk na zahradu, ke stanu, na trhy apod. Nůžkový altán postavíte doslova během minuty.


Vyberte si z mnoha barev . Už žádné šroubování nebo skládání tyčí.

Kovová konstrukce i veškeré spoje. Party stan, nůžkový stan, zahradní altán , skládací stůl, prodejní pult, campingový stolek, kempingový stůl. Skládací nůžkový altán 3xve světle šedém barevném provedení - snadné rozložení nebo složení za 1-minuty - lehká nůžková konstrukce z hliníku a ocele- . Barva střechy šedá, teleskopické . Počasí je vrtkavé, sousedi zvědaví. Zahradní skládací nůžkový altán je skvělým řešením pro soukromé a firemní akce pod širým nebem. V naší nabídce naleznete nůžkové party stany, zahradní altány , skládací stoly a pulty, slunečníky a prodejní stánky.


Altán zahradní nůžkový 3x3m. Párty stany, svatební altány , zahradní altány.

Vhodný aj ako prístrešok pri domácej grilovačke a posezení s rodinou a přáteli alebo aj na grill párty alebo pikniky. Vše na eshopu skladem - rychlé dodání. Pevná a pevně napnutá plachta z. Nejvíce mobilní variantou zahradního altánu je skládací nůžkový. Tento altán lze díky promyšlenému nůžkovému systému složit do malého balíku, který bez . Neplaťte za nový párty stan nebo zahradní altán více, než musíte.


Nabízíme kvalitní zahradní stany, párty stany nůžkové a zahradní altány za velmi výhodné . Rychlosestavitelný zahradní altán 3xm bez bočnic, s konstrukcí z hliníku a oceli a odolným potahem. Prodáváme vybavení pro stánkový prodej, oslavy, prezentace firem a sportovní akce. Praktický skládací šedý nůžkový altán vyrobený z hliníku a kovu. Snadno se rozkládá i skládá. Své využití najde na zahradě nebo na cestách.


Prodej profesionálních a odolných nůžkových , express stanů. Nůžkové , klasické stany - zkrátka párty v klidu s jistotou dobrého počasí. STILISTA - zahradní linie skládacích stanů je díky nůžkové konstrukci a teleskopickým tyčím zásadně jednoduší na montáž jak původní starší zásuvné systémy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky