pondělí 28. září 2015

Floria travin

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde. Již nemusíte zvlášť hnojit a zvlášť ošetřit proti plevelům, stačí použít FLORIA TRAVIN.


Jde o přípravek, který Vám umožní shrnout péči o trávník do jednoho . FLORIA Travin kg, Péče o trávník zahrnuje především hnojení a ochranu před pleveli.

Zejména na jaře dochází k zvýšenému přírůstku trávníku a s. Travin ničí plevele, přihnojuje, zamezuje růstu mechu. Oba herbicidy jsou z granulí uvolňovány postupně, proto . Trávníkové hnojivo TRAVIN obsahuje dva účinné herbicidy pro udržení trávníků v bezplevelném stavu. Travín 4kg Floria je kvalitný prípravok na ochranu rastlín. Tento kombinovaný granulovaný prípravok je . Hnojivo s účinkom proti burinám, na 1mtrávnika. To však neplatí pro TRAVIN.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Popis a specifikace ↓Ke stažení . FLORIA - TRAVIN trávníkové hnojivo s účinkem proti plevelům 3v1. Hnojivo, Moderný spôsob likvidácie burín, Jednoduchá aplikácia priamo do trávnika Nerozpúšťa sa vo vode. Hnojí trávnik a zároveň potláča rast burín v trávniku. Neúčinkuje proti pýru a 1-klíčnym burinám. Agro Floria Travin trávníkové hnojivo kg.


Hnojivá obvykle nerozlišujú medzi pestovanou rastlinou a burinou a na našu škodu podporujú rast oboch. Floria travin hnojivo na trávniky s účinkom proti burinám predstavuje moderný spôsob likvidácie burín. Prípravok sa jednoducho aplikuje priamo do trávnika, kde . Granulovaný přípravek pro výživu a udržování trávníků bez plevele. Kombinovaný granulovaný přípravek s dlouhodobou účinností pro výživu a udržování okrasných trávníků v bezplevelném stavu, proniká do rostlin . Nečekejte s nákupem na zítra.


CZ doručí váš nákup již dnes. Kombinované granulované hnojivo na všetky typy trávnika s prídavkom selektívnych herbicídov. Vyživuje trávník díky NPK hnojivu, likviduje dvouděložné plevele a provzdušňuje půdu pomocí . Travin je trávníkové hnojivo s herbicidy pro výživu a udržování trávníků v bezplevelném stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky