pátek 25. září 2015

Motorová sekačka hecht

Slevy, akce a výprodeje značky Hecht. Akční nabídky na téma motorová sekačka najdete na Skrz. ABG mají problém s pojezdem. Popis: Zcela nová nepoužitá sekačka, . Centrální nastavení výšky . Další slevy zahradní techniky na Kupi. Dozvíte se, jakou zahradní sekačkou posekáte trávník levou zadní.


HECHT 5BSW - benzínová sekačka s pojezdem. Sekačka je vhodná na velké travnaté povrchy. Mulčovací klín a kryt bočního výhozu v ceně. U každého zboží si můžete zjistit.


Benzínové motorové sekačky. Oblíbená travní sekačka pro střední a větší zahrady s pojezdem a kompletním příslušenstvím 5in1. Otestovali jsme nejlepších sekaček na trávu, porovnali je a určili vítěze testu. Tráva je při sečení rovnána do řádků, je tak možné ji použít.


Kupovaná nová před měsíci. Používaná jednu sezónu, vše funkční, vyměněný olej po záběhu. V naší nabídce naleznete kvalitní sekačky na trávu značky HECHT za velmi příznivé ceny. Některé typy sekaček jsou vystaveny v naší kamenné prodejně v . HECHT , prodej a servis zahradní techniky Dobřany. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Predám vretenovu kosacku Hecht samobrusiacu nová malo používaná.


Motorová kosa krovinorez Eurotek GC 22HP 6kW. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky