úterý 29. září 2015

Dvoukřídlé brány

Kvalitní a dostatečně tuhý rám brány připravený k montáži výplně přímo na konstrukci z venku. Brány jsou vyráběny na zakázku přímo dle potřeb každého . Dvoukřídlá otočná brána je tvořena kompletem křídel a sloupů. Křídla mohou být souměrná i dělená dle požadavků zákazníka. Otevírání bran může být ruční .

Zahradní dvoukřídlé brány - různé barvy, rozměry, typy zamykání. Doplňte oplocení či zahradu křídlovou bránou s pevnou konstrukcí. Dvoukřídlé brány objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. Brány dodáváme v různých výškách od až do metrů.


CENOVÁ BOMBA - dvoukřídlé vjezdové brány. Mimořádná, cenově výhodná nabídka dvoukřídlých vjezdových bran. Zde si můžete prohlédnout a stáhnout ceník .

Výhodou dvoukřídlé (otočné) brány je minimální potřeba na boční prostor. Popis konstrukce dvoukřídlových bran. Rámy brány se vyrábí z uzavřených . Prodáváme a montujeme sekční vrata, rolovací vrata, dvoukřídlá vrata.


Výroba posuvných a křídlových brán,. Hledáte dvoukřídlá brána ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Motorové kovové dvoukřídlové brány jsou vhodné ke každému domu, který má vjezdovou bránu. Kovové brány jsou velice pevné, protože jsou vyrobeny z oceli.


Plotové brány za dobré ceny, pro plotové systémy z drátěného pletiva. Zahradní brány za nízké ceny, prodej dvoukřídlých brán realizujeme za skvělé ceny po . Posuvné brány dodáváme pojezdové, samonosné a zavěšené, průmyslové a privátní, s pohonem a bez pohonu. Provádíme i zakázkovou výrobu.


Nejčastejším řešením vjezdu do objetu je dvoukřídlá brána , která se využívá v místech, kde nemusí zákazník řešit dostatek místa pro otevření křídel,nebo není . Inspirujte se ukázkami námi namontovaných vjezdových bran. Dodávka a montáž pro brány a branky - nabízíme křídlové brány ,.

Jejich využití je tam kde není možnost pohybu brány podél oplocení nebo tam kde je velká terénní nerovnost. Robustní elektromechanický pohon dvoukřídlých otočných vrat. Vybrat si můžete z několika variant výplní (viz fotogalerie níže). Systém zavírání dodáváme ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky