středa 23. září 2015

Montáž pohonu brány

Požadavek zákazníka byl oživit dvě dvoukřídlé brány a spárovat jejich funkci s garážovými vraty Hormann. Sada je určená pro brány do 2x300kg a délky křídla max. Montáže našich pohonů , garážových vrat. Při běžné montáži pístových pohonů se šroubovicí se křídlo nastavuje na max. U profilu na horní jekl svařeného rámu.


Ukázka realizace posuvné brány s elektrickým pohonem.

Elektromechanické pohony pro křídlové brány. Upozornění pro instalační techniky”. Fotobuňky jsou bezpečnostní prvek, který dělá Vaší bránu bezpečnější.


Nutno podotknout, že montáž zámku není jednoduchá na křídla vrat, která jsou . Jak na bránu Rozhodli jste se postavit u svého domu samonosnou. Slouží pro přivedení standardního napájení 230V ze zdroje do místa usazení pohonu brány. Dodatečná montáž vozíků do vytvrzeného betonu.


Pohon křídlové brány PKM-C02-montážní návod.

Děkujeme, že jste si zakoupili automatické otvírání vrat PKM-C02-2. Abyste s tímto zařízením mohli prožívat . Pohony dvoukřídlých bran a vrat - set 2ks WING 23 pro dvě křídla do 500kg, akce Pohony. Dodávka a montáž pohonů křídlové otočné brány Hörmann - RotaMatic na stávající kovanou bránu - Plzeň. Správná montáž , oživení a nastavení pohonů je jednou z nejdůležitějších činností, zajišťující správný, bezproblémový a bezpečný provoz automatické brány.


Dodáváme a montujeme elektrické pohony pro brány a vrata. Tau Italia, Nice, Hormann, Roger Technology. Ověřené informace o firmách z oboru Pohony pro brány , vrata v regionu. Nabízíme montáž oplocení, plotů z různých materiálů jak pro rodinné domy, tak také . Vyrábíme kované a kovové ploty, plotová pole, otočné dvoukřídlé a samonosné brány. Prodej, montáž , servis - pohony pro samonosné brány , garážová vrata.


Máme 15let zkušeností s prodejem, montážemi a servisem vstupních systémů - vrat, bran . Ak máte záujem o montáž , radi vám bránu alebo niektorý z pohonov namontujeme. I obsluha křídlové brány může být díky automatickému pohonu velmi pohodlná. ZDPH) mohu považovat za stavební nebo montážní práce prováděné na příslušenství bytového . Vyrábíme a dodáváme brány a branky sloužící pro vjez nebo průchod na pozemek. Brány nabízíme pro rodinné domy a také pro průmyslové objekty a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky