pondělí 21. září 2015

Vyklopny rost

Výklopné lamelové - pro úložný prostor. Lamelový rošt Mabo Flex boční výklop. Standardní, velmi oblíbený lamelový rošt s výklopem pro. Rošt a matrac sú základom kvalitného a nerušeného spánku. Různé rozměry, různé materiály.


Nabízíme rošty s čelním či bočním výklopem.

Varianty roštů lamelové a laťové, umožňující přístup do úložného prostoru lůžka. Snadné nastavení polohování textilním úchytem . Nosnost: 1kg, výška: cm. Polohovací lamelový rošt s nastavením části. Hledáte lamelový výklopný rošt ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


K pohodlnému matracu a peknej posteli neodmysliteľne patrí i kvalitný výklopný rošt. Akční cena na lamelový rošt do postele s výklopem nožní části pomocí.

U nás si môžete vybrať zo širokej ponuky roštov všetkých rozmerov. Kvalitní lamelový rošt polohovací s . Masívny rošt v ráme 80x2KLASIK. Chcete využít prostor pod postelí, ale nechcete se vzdát polohování roštu pod hlavou a nohami?


Podívejte se na výklopný lamelový rošt Double Praktik N. Jeden vám uľaví od bolesti v bedrách, iný zase urobí radosť obyvateľom malých bytov. Každý z troch druhov roštov je skrátka vhodný pre niekoho iného. Vyklápěcí lamelový rošt do postele DOUBLE KLASIK BV, lamel je luxusní bočně výklopný lamelový rošt bez polohovaní hlavy a. Luxusní pevný lamelový rošt s lamelami šíře mm. Lamely jsou uloženy ve výkyvných gumových pouzdrech.


Anatomické uspořádání lamel kopíruje křivky . Rošt tvoria ohybné lamely z brezového dreva , osadené v plastových púzdrach na ráme roštu. Pevný lamelový rošt s volitelným výklopem na levou či pravou stranu pomocí pístu. Boční přístup do úložného prostoru pod lůžkem řeší nedostatek místa v . Rošt s výklopem nožní části Vám umožní plně využívat úložný prostor postele.


Velice pevný laťový rošt LH– boční výklopný rošt bez polohovaní hlavy a nohou. Systém roštu umožňuje snadný přístup do úložného prostoru zdvihnutím z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky