úterý 29. září 2015

Křovinořez gtm gtbc 43 m

Celý popis a technické parametry. Exkluzivní záruka: roky! GTM , maji nizke ceny, clovek si rika, proc,asi. Podle vseho, co jsem o nich- vyrobcich GTM cetl, asi lepsi z tech neznackovych, tak nejak bych to . Křovinořez je vybaven strunovou hlavou a hvězdicovým kotoučem (zuby) o záběru 2cm.


Motor: GTE M , 2-taktní.

Objem motoru (cm ): 47. Benzínové křovinořezy GTM jsou určeny na malé a středně velké travnaté plochy. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. V dodávke je spolu so strunovou hlavou i žací nôž s tromi zubami o zábere 2cm.


Zahradní křovinořez GTM s benzínovým motorem a maximálním záběrem cm. Záběr strunou (cm): Záběr kotoučem (cm): 25. Databáze návodů je průběžně . Před použitím tohoto stroje si pečlivě přečtěte celý tento návod k obsluze a uschovejte jej pro budoucí.

Gtm professional gtbc 43m krovinorez. Robustní hobby křovinořez s dvoutaktním. GTBC 43M křovinořez s benzinovým motorem. Unašeč nože GTM 46 některé modely World.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vhodná pro křovinořezů od obsahu motoru ccm. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Základem je silný motor se sníženými emisemi o objemu nebo cm3.


Jsme oficiální prodejci produktů GTM , držitelé certifikátu spolehlivá firma a . Sekačky GTM Professional jsou navržené bez kompromisů. Zkuste si vybrat z níže uvedených podobných produktů. BriggsStratton nebo GTM zajistí vždy snadné.


Křovinořezy jsou vybaveny řidítky tlumícími vibrace a rovněž velmi . Návod ako použiť Krovinorez. GTBC M - křovinořez s benzinovým motorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky