pondělí 28. září 2015

Koupaliště mladá boleslav ceník

Vodní plochy jsou vyhřívané a voda tak . Mladá Boleslav, Jičínská ulice. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Původní datum otevření městského koupaliště bylo plánováno na 1. Městské koupaliště v Mladé Boleslavi otevřeno již od 29.

Koupaliště v Mladé Boleslavi nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků, a to jak vodě, tak i na souši. Najdete zde vodní svět, dětské hřiště a. Otevírací hodiny: každý den od 9-hod. Ceny vstupenek: Dospělé osoby, děti nad . Kterou možnost koupání v létě využijete nejčastěji? Letní pláž s bazénem na sídlišti (126).


Lesoparku Štěpánka v Mladé Boleslavi.

Přesný ceník včetně Dětského klubu najdete na webu . V Mladé Boleslavi se příští týden konečně otevře nový akvapark. MF DNES přináší ceník , který ve čtvrtek budou schvalovat radní. Ceník vstupného na koupaliště najdete níže. Venkovní aquapark - vstupné a doplatkový systém Typ vstupnéhodoplatku Dospělí Junioři Děti osoba starší 18.


Koupaliště Klášter Hradiště nad Jizerou - Kemp s koupalištěm se nachází na samotném. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . V horkém létě přijdou vhod všechna koupaliště , kterých je v oblasti mnoho. Provozujeme koupaliště s možností vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků.


Již tuto sobotu můžete prožít odpoledne na koupališti v Mladé Boleslavi ve stylu country, . Nově zrekonstruovaný areál městského koupaliště je přímo stvořený pro aktivní osvěžení v . Areál koupaliště je možno rozdělit do. Na koupališti v Mladé Boleslavi se nebou nudit ani děti, ani dospělí. Přírodní a venkovní koupaliště.


Otevření koupaliště v MB 18. Dopolední - nutný odchod do ho vstup po 15.

Základní vstupné, 1Kč, Kč, 1Kč. Děti do let včetně, zdarma, zdarma, zdarma. Chybí: mladá ‎ boleslav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky