pondělí 1. srpna 2016

Hotel réva

Město je ideálním výchozím bodem pro turistiku, . Lázeňský hotel Réva v Janských Lázních. Ubytovat se zde můžete v účelně zařízených jednolůžkových až dvoulůžkových . CZ - Svěřte se do péče odborníků! DVOULUŽKOVÉ POKOJE COMFORT.

Tato kategorie nabízí dvanáct útulně zařízených pokojů v hotelu Piano. Většinu těchto pokojů lze připravit s . Ubytování na jižní Moravě u cyklotrasy Mikulov Lednice Valtice, vinný sklep, půjčovna kol, restaurace, firemní akce. Je situován do klidné části historického centra města. Přijďte okusit pohodovou atmosféru jižní Moravy snoubenou s vínem a doteky historie.


Hotel Réva Mikulov – hotel v Mikulově. Umístění a dostupnost objektu.

Právní forma: společnost s ručením omezeným. It is located in a peaceful part of the historical centre of the Town. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi. Náš hotel disponuje vybaveným . Vyzkoušejte náš plánovač tras.


Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny. Je umístěn do klidné části historického centra města. Pokoje jsou vybaveny vlastním soc. Restaurace, Uherské Hradiště . Réva VinoResort, immersed in the Langhe vineyards, is dedicated to the valorization of the territory, continous innovation and quality without compromise.


Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Přijeďte přivítat nový rok . Z hotelu je to kousek k nejznámějším památkám Mikulova. Využijte nabídku ubytování na Jižní Moravě v tříhvězdičkovém hotelu s restaurací.


Patří k nejkrásnějším pokojům Malých hotelů Mikulov. MALÉ HOTELY MIKULOV (bývalý hotel Réva ) .

Dominantou města je krásný renesanční zámek. Přímo před hotelem je k dispozici střežené parkoviště. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky