pondělí 19. září 2016

Cesky krumlov bazen

Zakladatelem obecně prospěšné společnosti je Město Český Krumlov. VELKÝ BAZÉN , MALÝ BAZÉN , PÁRA. Celý rok, každý den jiná otevírací doba. Provoz m velkého plaveckého bazénu včetně využití páry, kondičního cvičení a výuky plavání.


Dále provozujeme i dětský bazén.

Využít můžete také dětský bazén s rozměry 10×m, který má hloubku . Fialková 22 Český Krumlov. Sportovní hala Český Krumlov. Plavecký bazén Český Krumlov. Chvalšinská 11 Český Krumlov.


Půjčovna raftů a lodí EXPEDICION. V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké bazény (K25),.

Přehledně, bez reklam , kontakt na majitele. Krumlov - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Velice se nám líbila také možnost zdarma a neomezeně navštěvovat bazén a vířivku . Nabízíme: 8-metrový vyhřívaný krytý bazén. Užijte si zábavu pro celou rodinu v akvaparku. Dopřejte si relaxaci ve vířivé vaně, finské a parní sauně a vychutnejte si relaxační masáž a zábal těla.


Aquaworld Marina Lipno nabízí rozsáhlý vodní svět, plavecký bazén , výřivku, saunu . Z krytého bazénu je počas . Bazén v Českém Krumlově nabízí návštěvníkům jak možnost relaxace tak i aktivity. Jsme společnost s bohatými zkušenostmi v oblasti čištění bazénů , údržby bazénů , údržby bazénové vody a dalších činností spojených s provozem. Jediný pension v Českém Krumlově s venkovním vyhřívaným krytým bazénem. Nejbližší venkovní bazén s atrakcemi je ve Velešíně. Areál nabízí velký plavecký bazén , dětský bazén s vodotryskem a parní kabiny.


Zvolte si Hotel Old Inn ke svému pobytu v Českém Krumlově a relaxujte ve vířivce , nechte se rozmazlovat při masáži nebo vyzkoušejte rašalinovou koupel v . Email: plavani(zavináč)pro-sportck(tečka)cz.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bazen okres Český Krumlov. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . V Krumlově plaveme děti od ukončeného 5. V kempu je venkovní bazén - hloubka až m, tobogán, brouzdaliště. V objektu se nachází plavecký bazén se plaveckými dráhami o rozměrech 25m x 15m s hloubkou od 120cm do 180cm.


Nemocnici v Českém Krumlově určeném. V prostorách bazénu máme dostatek prostoru pro odpočinek a krmení dětí, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky