úterý 27. září 2016

Freza na parezy

Fréz na pařezy je mnoho typů od jednoduché frézy bez pojezdu přes samojízdné frézy, frézy na dálkové ovládání, jako příslušenství k bagrům . Pařezové frézy jsme rozdělili do kategorií, a tak zde každý zákazník najde přesně ten výrobek, který se mu nejvíce hodí. Vyberete si z fréz benzínových, . Frézy jsou tradicí firmy, výrobou a vývojem fréz na pařezy se firma zabývá . Detaily ze stránky E-shop - FRÉZY NA PAŘEZY na webu RETOS Praha, s.

Máte doma na zahradě starý pařez , kterého se potřebujete zbavit a přemýšlíte jak na to? Způsobů je opravdu několik od vykopání pařezu. Frézy na pařezy jsou určeny k frézování dřevěných pařezů, tj. Tato fréza na pařezy disponuje dostatečným výkonem pro odstranění pařezů do průměru 1m.


Drážkovače jsou určeny pro vytváření drážek na zahradách, parcích, hřištích apod. Závěsná fréza s dálkovým ovládáním. Solnice nabízí nástavby a přídavná zařízení pro vozidla Multicar.


Využijte multikáry i pro zpracování dřevní hmoty.

Atraktivní nabídky vysoce . Lehká ruční fréza s motorem Honda nebo Kohler. Výkonná fréza na pařezy s hydraulickým ovládáním. Fréza na pařezy libovolného průměru.


Víceúčelová fréza na pařezy i kámen. Pařezová fréza pro montáž na bagry a kráčející bagry. Nejširší nabídka fréz na pařezy laski.


Nová fréza na pařezy LASKI F4vychází z osvědčeného modelu LASKI F450. Hydraulické přídavné zařízení fréza na pařezy je určeno k jednoduché likvidaci pařezů po těžbě. Použití frézy není omezeno průměrem odstraňovaného.


Obchod se zahradní technikou a dílenským nářadím. Nabízíme motorové pily, sekačky na trávu, křovinořezy a další. Popis: Určena k odstraňování pařezů stromů. Technické služby Jablonec zakoupily na jaře letošního roku frézu na odstraňování pařezů.


Jedná se o příslušenství k traktoru, kterým jsme schopni odstranit . Schmidtem, vyvíjí a vyrábí frézy na pařezy. Vzhledem k tomu, že se po celou dobu existence .

KOMPAKTNÍ FRÉZA NA PAŘEZY. Kotouč o průměru 380mm je osazen zuby, . Více se o fréze na pařezy Bystroň dozvíte na našem webu. Bandit Model HB 19XPje kompaktní, ručně ovládaná fréza na pařezy , která je schopna pohybu v těžko dostupných místech, kde nelze použít stroje o vetších. Po těžbě nastupují frézy na pařezy.


V obcích je pouze velmi málo ploch, na kterých nejsou keřové a stromové porosty. E MALÁ ZEMĚDĚLSKA A ZAHRADNÍ TECHNIKA. PRO ODSTRAŇOVÁNÍ PAŘEZŮ POKÁCENÝCH STROMU . Vyvážecí vleky, Hydraulická ramena, Mulčovací stroje, Frézy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky