úterý 20. září 2016

Zábřeh bazén

Plavecký areál Zábřeh vám nabízí. Krytý plavecký bazén , dětský venkovní bazén s tobogánem, brouzdaliště pro nejmenší, whirpool, sauna, parní lázeň, aquaaerobik , plážový volejbal, petanque , . Zaplavat si ovšem můžete přijít na krytý bazén , otevřeno máme o víkendu od 10: 00. Provozujeme plavecký areál s aquaaerobicem, plaveckou školou a bistrem.


Podrobnější popis zařízení: Od 30. Nově zrekonstruovaný moderní bazén 25 .

Krytý bazén - plavecký bazén 25m, whirpool, parní lázeň, sauna. Letní koupaliště - bazén , brouzdaliště, tobogán, občerstvení. Každý den jiná otevírací doba. S ohledem na rekonstrukci krytého bazénu bude od 1. V plaveckém areálu je k dispozici velký bazén m, parní lázeň, vířivka Whirpool , sauna, fit klub, občerstvení.


Po domluvě možnost zajištění plavání batolat, . V Zábřehu se už začátkem října otevře nový krytý bazén. Autoři moderního sportoviště slibují návštěvníkům pocity jako v moři a na pláži. Martina Trendlová - Vedoucí prodejny.

Léto už je v plném proudu a proto chladící podložky, bazénky, záchranné vesty a plovoucí hračky pro vaše čtyřnohé. Zábřeh je město ležící na severozápadě Moravy na řece Moravská Sázava. Osada Zábřeh vznikla na levém břehu řeky, jejíž hlavní funkcí bylo zřejmě chránit. Historický název: Areál zdraví Zábřeh. Hotely blízko: Zábřeh na Moravě Station - Najděte na TripAdvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé nabídky ubytování blízko Zábřehu , Česká republika.


Vaše kvalitní ubytování v podhůří Jeseníků v malebném údolí řeky Moravy s velkým bazénem a… více. Ten dnes svým návštěvníkům nabízí k využití vnitřní i venkovní bazén se spoustou aktivit v každém ročním období. Nachází se na okraji města . Zábřeh - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí plaveckého . Trat´ : Hlavní a štafetový závod: Běh: hromadný start, 3km kolem řeky Sázavy . Město Zábřeh ležící na rozhraní úrodné Hané a zelených Jeseníků je místem, kde najdete vše, co je třeba k prožití příjemné dovolené – řadu příležitostí k různým . Spojte příjemné s užitečným a skočte si na bazén v Zábřehu. Nyní máte jedinečnou možnost zaplavat si, třeba i zrelaxovat, odpočinout a . První zmínka o Zábřehu se nachází na listině. Vyberte si z kempů Zábřehu - najdete hodnocení, fotky, ceník, vybavenost a přímé kontakty.


Hledáte ubytování v kempu? Hudební festival Flám fest odstartuje na zábřežském bazénu v sobotu 9.

Zlaté slavice Petry Janů, která v Zábřehu představí . Mapa Vybavení: krytý bazén, dětský bazén, fit centrum, pedikúra, masáže, finská sauna, parní lázeň, možnost pronájmu bazénu , . Zahajujeme letní sezónu a otevíráme . Zkvalitnění služeb společnosti EKO servis Zábřeh s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky