středa 21. září 2016

Privátní sauna praha

Zapůjčení prádla máte v ceně vstupu! Dvě privátní sauny nabízí ničím nerušenou relaxaci pro páry i skupinku přátel. V prostorné saunové kabině ze světlého dřeva může pohodlně rozjímat dvě až . Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.


Diskrétní soukromá vířivka a sauna v Praze Smíchov.

Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Velká sauna s ochlazovacím bazénkem a malá privátní sauna pro dva.


Saunování je doporučováno nejen jako relaxační, ale i jako zdravotní prostředek. Dovolte, abychom Vás pozvali do příjemného a originálního prostředí o ploše 180m² Sauna Praha 7. Sauna , relaxační místnosti a bar poskytují mnoho prostoru. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice.


Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže.

Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice. Finská sauna s kapacitou pro dvě osoby bude připravena na 60°C avšak její . Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou.


Naprosté soukromí a odpočinek spojený s . Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Praha na Slevomat. WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín. Kč – min privátní sauny , prostěradla, ručníky, mýdlo, domácí limonáda. Le Charm je prostor přímo stvořený k odpočinku pro zamilované.


Jedná se o naprosto privátní a diskrétní pokoj, ve kterém vás nebude nikdo rušit. Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v centru Prahy ! Vyberte si dárkový poukaz do sauny, na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou. Jsme malé saunové centrum s přátelskou atmosférou, které nabízí domácí prostředí.


Najdete u nás dvě sauny – veřejnou pro až osob a privátní saunu s . Ve Squash centru Ohradní je pro relaxaci k dispozici privátní sauna.

Zpříjemněte si Váš wellness pobyt návštěvou privátní sauny. Slevy a akce na téma privátní sauna ze serveru Slevomat platné pro Prahu. Vybíráme pouze ty nejvýhodnější nabídky z města Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky