středa 21. září 2016

Sauna beroun

Na Parkáně 2 Beroun -Město. Využít u nás můžete saunu , whirpool, solárium, masážní křesla i služby nehtového studia, kadeřnictví,. Provozujeme wellness s možností využít bazén, saunu , vířivku, chrliče či vodní atrakce pro. K dispozici jsou sauna , infrasauna a whirpool.


Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu klasická finská sauna v lokalitě Beroun.

Fitness a wellnes centrum Beroun. Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Beroun. Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum. SOS Hlinky, SOŠ A SOU Beroun - Hlinky.


Bližší informace v přiloženém souboru. Sauny v ČR a vše o saunování. Katalog provozovatelů saun a wellness center dle regionů.


Wellness Marjánkav Berouně vám nabízí příjemný relax v bazéně, vířivce, či sauně.

Naše Wellness je vždy privátní. Vše lze rezervovat samostaně nebo si můžeš objednat celou zónu až pro lidí. Vše pro váš relax a pohodu.


Privátní plavání pro skupiny, rodinné plavání, plavání s dětmi a kojenci. K doplnění sportovního a relaxačního zážitku Vám nabízíme příjemné posezení u kávy. Taktéž široký sortiment nealko i alko nápojů, které si zde můžete . Privátní sauna Rokycany patří mezi nejmodernější sauny v Západočeském regionu. Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně.


SAUNA SIMONA - Žáčková Simona. Tipsport laguna návštěvníkům a obyvatelům Berouna i širšího okolí nabízí sportovně-zábavné vyžití v prostorách. Restaurace Na Marjánce - Beroun , výletní a zájezdová restaurace, výborná kuchyně, výletní restaurace v Berouně.


Skvělá česká kuchyně se širokým výběrem . Sportovní a relax areál - Břve u Prahy. Sauna - Městský zimní stadion Kladno. Ubytování, sauna , solárium, restaurace a školící centrum v městě Žebrák.


Lákají vás tobogány, skluzavky, vířivka nebo sauna s párou?

Včera byl v Berouně slavnostně zprovozněn nový aqupark Tipsport Laguna. Slevy na wellness, whirlpool a saunování. Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení.


Salon U Kačky Beroun - kadeřnictví, masáže, kosmetika, manikúra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky