úterý 13. září 2016

Herold kutná hora

Navštivte také naší kamennou prodejnu v Kutné Hoře. Zahradní domky, altány, zahradní nábytek a mnohem více. Vše s důrazem na kvalitu a nízkou cenu. Navíc s dopravou ZDARMA u vybraných produktů.


Nabízíme prodej deskového a plošného dřevěného materiálu, stavebního a nábytkového kování a zahradního nábytku - domky, chaty, stánky.

Na své si zde přijdou nejen naši nejmenší. Dětské hřiště, dřevostavby. O rok později byla stavební výroba . Prodej vybavení dětských hřišť. Kutná Hora , Karlov Středočeský kraj.


Subjekt: DOMKY - HEROLD s. Právní forma: Společnost s ručením omezeným.

Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen . Predaj hojdačiek, šmýkačiek, detských ihrísk a doplnkov, domčekov, pieskovísk a záhradných domčekov. Popis: PARAMETRY Výrobce: HEROLD Podklad střešní krytiny: OSB mm Podlaha: Je . Další fotografie: Vyrábíme typizovaná dětská hřiště převážně z lepených smrkových . Zastupitelstvo města Kutné Hory přijalo na svém zasedání dne 7. Hlavním oborem činnosti je . Název: HEROLD - hobbymarket. Dle pramenů archivních napsal Josef Šimek.


Restaurace Dačický - alchymistická kuchyně a jiné dobroty v Kutné Hoře. Herold - dětský svět a zahrada. Místo výkonu: Březová okr. Délka úvazku: Na dobu určitou. U nás vám rádi prodáme kvalitní nábytek.


Naši zákazníci mohou využít nabídku dopravy zdarma. Královský herold usměrní nažhavené rytíře na koních.

KUTNÁ HORA - Klání konané pro čest a slávu. Bujní koně, urostlí rytíři v plátových . Firma HEROLD - v katalogu eStřechy. V Kutné Hoře už děti a studenti v rámci projektu Lepší místo ve škole .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky