středa 14. září 2016

Dřevomorka domácí

Používá k tomu také rizomorfy, . Objevila se vám doma dřevomorka domácí ? Na nic nečekejte a začněte s likvidací! Poradíme vám, jak se zbavit dřevomorky a najít vhodnou . Klikněte pro rozbalení letáku .

Co se dá udělat pro odstranění dřevokazné houby dřevomorky domácí ? Jak jejímu šíření předcházet a které metody vedou k jejímu vyhubení? SYNONYMUMerulius lacrymans (Wulfen) Schumach. Serpula lacrymans (Wulfen) J. VÝSKYT: je nebezpečná hlavně v . Seznamte se s dřevokaznou houbou, která je postrachem dřevěných konstrukcí. Na povrchu dřeva se nejdříve objevují bělavá vatovitá .

Ekosystésklepní prostory domu. Hostitelská dřevina: trámy zazděné ve . Provádíme komplexní ekologickou likvidaci dřevomorky domácí mikrovlnnou technologii včetně hydroizolací a vysoušení zdiva. Likvidace dřevokazných škůdců jako je dřevomorka domácí. Napadení dřeva dřevokaznou houbou, jako je například dřevomorka domácí , není žádná sranda. Takové dřevo je absolutně znehodnocené a . Patrně nejznámější dřevokazná houba.


Je velmi nebezpečná, protože napadá dřevo v konstrukcích a budovách. Dřevo napadené dřevomorkou domácí se postupně zbarví hnědě, hranolkovitě se rozpadá, na lomu je hladké lesklé a zcela ztrácí pevnost. Víme, že likvidace dřevomorky domácí může být pěkně tvrdý oříšek. Nebojte se svěřit do rukou odborníků z firmy Sanako. Celulózovorní dřevokazná houba, způsobuje hnědou hnilobu.


Mediálně i lidově nejznámější dřevokazná houba. Dřevomorka domácí je velmi odolná, agresivně se šířící houba. Způsobuje hnědou hnilobu s typickým kostkovitým rozpadem dřeva.

Na rozdíl od ostatních dřevokazných hub nevyžaduje ke svému růstu . Věda versus dřevomorka domácí. Ostrava – Společnost Thermo Sanace s. Mikrobiologickým ústavem AV ČR, v. Mapovanie výskytu na Slovensku. Boletus lacrymans Wulfen Gyrophana lacrymans (Wulfen) Pat.


Druhé jméno má jako nějaký mazlíček, ale radost ze soužití s ní mít nebudete. Houby třídy Basidiomycetes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky