pátek 9. září 2016

Podzemní nádrže na dešťovou vodu

Další možností využití dešťové vody je splachování toalet a praní prádla. Ke shromažďování a uchovávání dešťové vody je ideální použít podzemní nádrže , které . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Nádrže na dešťovou vodu vyrábíme ve dvou provedeních - podzemní a nadzemní.


Pro více informací jak správně vybrat retenční nádrž na dešťovou vodu. Jak vybrat akumulační nádrž na dešťovou vodu ?

Věděli jste, že dešťová voda Vám může ušetřit přes polovinu výdajů za vodu? Výběr správné podzemní nádrže . Kvalitní jímky a nádrže na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k. S jímky na dešťovou vodu , ušetříte náklady na užitkovou vodu pro zalévání,. K akumulaci dešťových vod jsou nejvhodnější podzemní nádrže , protože je v nich . DOPRAVA ZDARMA Zdarma poklop Sleva.


Nádrž slouží ke skladování dešťové vody , splaškové vody (bez vývodu). Je vyrobena rotačním tvářením plastů . Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech.

Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže. Podzemní retenční nádrže (neboli jímky) na dešťovou nebo splaškovou vodu ELKOPLAST NEPTUN. Vyrobeny z jakostního polyethylenu metodou rotačního . Nádrž na dešťovou vodu výrazně sníží spotřebu pitné vody z kohoutku. V této kategorii naleznete plastové podzemní nádrže a jímky na vodu vhodné na deštovou vodu. V dnešní době, kdy každoročně stoupají náklady na vodné a . Nádrže lez využít ale i pro jiné kapaliny než je voda (po konzultaci).


Podzemní nádrž na dešťovou vodu najde své uplatnění u každého domu, nebo chaty. Přejít na Je instalace podzemní plastové nádrže opravdu tak snadná, jak se říká? V případě monolitických samonosných nádrží je instalace . Nabízíme nádrže na akumulaci dešťové vody RAINBAG, které jsou vyrobené v Evropě z. Podzemní plastová nádrž Garantia Li-lo společnosti Glynwed je díky speciální konstrukci vhodná zejména do složitých hydrogeologických . Dešťová voda se může zadržovat v podzemních a nadzemních nádržích. Nádrž je vybavena filtrem AS-PURAIN, ponorným tlakovým čerpadlem pro distribuci dešťové vody a systémem pro přepojení na pitnou Automatické přepojení . Podzemní plastové nádrže slouží k hromadnému zadržování dešťové vody ze střech rodinného domu a jsou navrženy jako retenční, s odtokem. Zachytávat dešťovou vodu výrazně ušetří vaši peněženku a navíc to i dost.


Plastové podzemní nádrže jsou lehké, a tak se snadno ukládají. Páteční poradna patřila všem kutilům a využití dešťové vody. Pokud máte možnost u svého domu či chaty jímat dešťovou vodu do sudů nebo podzemních zásobníků, rozhodně to dělejte.

Monolitická konstrukce nádrže - jeden kus v celku, vyrobeno metodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky