čtvrtek 15. září 2016

Golfová hřiště česká republika

Golfový portál prezentující golfová hřiště a golf indoory v ČR a SR. Informace o vybavení, fotogalerie, ceníky, recenze, zprávy z hřišť, golfový obchod. Golfová hřiště v České republice - mapa, seznam, informace o golfu. Archiv Kompletní seznam golfových hřišť v České republice.


Přidejte ho do naší mapy zdarma!

Každý rok přibývá spoustu nových nadšenců, které okouzlila tato hra. Najděte si golfové hřiště nejblíže místu, kde se nacházíte, nebo chcete trávit volný čas. TOP - Česká republika. Počet hřišť v databázi: 139 . Najdete zde detailně popsaná golfová hřiště a indoor kluby, golfové. Asociace Golfových Maršálů pořádala 11.


Nejdelší golfové hřiště v ČR se snadnou dostupností.

Areál je citlově zasazen do malebné krajiny ohraničené lesními porosty a vodními plochami,… celý článek . Golf, golfové kluby a golfová hřiště v České Lípě a okolí. Přijďte si zahrát na profesionálně designované a vystavěné . Pokud ano, pak máte štěstí, protože Česká republika se pyšní kopcovitým terénem s mnoha krásnými golfovými hřišti , kluby a centry. Profesionální golfová hřiště.


Golfové hřiště nedaleko centra Liberce se rozkládá na ploše ha, na kterých je v současné době vybudováno normovaných jamek s celkovým handicapem . Golf Klub České Budějovice z. GOLF) Určitě už jste se někdy setkali s názorem, že Českou republiku v posledních dvaceti letech „zaplavila“ golfová hřiště a že jich je už moc. Praha a okolí ( Česká republika ). Nový golfový resort pro Vás! Veřejné a mistrovské hřiště, cvičné plochy,.


Lipiny patří mezi golfové hřiště v České republice , které splnily podmínky a … více. Z téměř stovky hřišť v zemi si vybere začátečník i profesionál . Rezervujte si svůj teetime na hřišti Mnich. Patří již několik let mezi nejlepší golfové areály v České republice. Je dál od velkých měst, v počtu členů patří spíše k .

Mistrovství ČR žáků a kadetů. Hřiště čeká na vaši návštěvu. Největší golfové hřiště v České republice otevřela beskydská obec Čeladná.


Jeho hlavním investorem je ostravský kapitálový obchodník . U každého hřiště naleznete základní kontaktní údaje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky