pondělí 19. září 2016

Lanové hřiště

Hledáte vybavení pro dětské lanové hřiště , které bude rozvíjet dovednosti dětí a bude zábavné? Vyrábíme lanové houpačky, lanové pyramidy, prolézačky, . Vymyslet a vyprojektovat netradiční dětské lanové hřiště mezi bytovými domy? Nízké lanové parky jsou atraktivní sestavou lanových překážek různých obtížností. Zajistíme návrh i stavbu lanových překážek, lanových hřišť i lanových center a .

Jako doplněk ke klasickému hernímu vybavení dětských hřišť dodáváme i lanové herní prvky a šplhací sítě, nejčastěji ve tvaru pyramid. Lanový park v Praze - Braníku se spoustou možností a zábavy pro celou rodinu. Opičí dráha se spoustou překážek i bezpečné hřiště pro nejmenší děti.


Tip na zábavu pro děti ve středních Čechách - veřejné dětské hřiště s lanovými prvky. Adresa: park Švestkovna, Úholičky, Česká republika. Třebíč - V místě takzvaných boroviček v městské části Horka-Domky v Třebíči vyrostlo se začátkem prázdnin nové lanové hřiště pro děti. Mapa Dětské lanové hřiště (Dětské hřiště) – detailní mapa okolí (základní, turistická, satelitní, panoramatická, atd.), plánování trasy, GPS a mnoho dalšího na . Dětské dopravní centrum Prostějov, dopravní výchova, dopravní hřiště se semafory a.

Slavnostní otevření dětského lanového hřiště. Vážení klienti, v pátek 13. Lanáček také letní příměstský tábor. Rádi bychom Vás upozornili, že v tomto čase.


Areál Ráček - lanové hřiště. Od samého začátku jsme dětem chtěli vytvořit opravdový lanový park co nejvíce podobný tomu dospěláckému, lanovému. Nechtěli jsme žádné dětské hřiště. Fotogalerie areálu Bílá v Beskydech, členěná do kategorií. Stylová dřevěná konstrukce z opracovaného odběleného akátového dřeva, doplněná o lanové prvky a moduly.


Hřiště je složeno ze dvou hlavních částí: a) Velké . Novinkou letošních prázdnin je nové dětské lanové hřiště Jupík. Dětem určitě udělá radost několik lanových překážek, prolézaček, . Dokončili jsme první stavby dětského hřiště v Popovičkách u Prahy. Hřiště se nachází uprostřed obce v menším parku a je citlivým způsobem zakomponováno.


Provazové překážky, prolézačky, houpačky a další prvky lanového hřiště mají od prvního červnového dne k dispozici děti na zahradě MŠ . Rada obce rozhodla o rozšíření lanového hřiště o další zajímavé herní prvky.

Přibyla tak lanová pyramida, lanová dráha, balanční kladina a . Lanové centrum se nachází v lesích u řeky Svratky blízko městského koupaliště Riviéra. Na lanech v korunách stromů se mohou vyřádit všechny věkové . Nové lanové hřiště pro starší děti otevřeli v Turnově. Lanové dráhy,Dětská hřiště HRAS - hřiště pro děti.


V loňském roce jsme zrealizovali v turnovském Central parku velké lanového hřiště. Zámek Linhartovy najdete v půli cesty mezi Krnovem a Městem Albrechtice. Mezi turisty je oblíbený, obzvláště dětmi, pro které tamní kastelán a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky