pátek 23. září 2016

Parní lázně praha

Ke vhodnému zchlazení vlažnou vodou po procesu saunování v parní sauně u nás . Parní a Římská lázeň jsou ideální místo pro relaxaci nebo romantické výroční v Praze. Vychutnejte si vířivku, parní saunu a mnoho dalšího v římanském stylu. V porovnání s klasickou saunou však není tak horká a je mnohem vlhčí.


Parní sauna je teplá mlhová lázeň (cca 45° C, vlhkost až 1), podobná sauně.

Tibetské parní lázně - unikátní relaxační procedura. Bylinné parní lázně vycházející z dávných tradic, obohacených o současné vědecké poznatky. Pozitivní účinky: Vedle příjemných pocitových a . Soukromá rezervace pro osoby do spa hotelu Hoffmeister v Praze. Dopřejte si jedinečný zážitek v parní lázni vytvořené pomocí lávových kamenů. Jedná se o bylinnou parní lázeň , vycházející z dávných tradic, obohacených o současné vědecké poznatky.


Tatorelaxační a rehabilitační procedura probíhá ve.

Tím se zásadně liší od sauny. Pro uvolnění je připraven vířivý whirlpool a aromatická parní lázeň s bylinnou a solnou esencí, která má pozitivní zdravotní účinky na . Parní lázně vyvíjí díky parnímu generátoru vodní . Neoqi - parní lázeň s vodní masáží. Pomáhá pročistit pokožku a podporuje její elastičnost a tonus. Společně s parní saunou můžete kombinovat infrasaunu s . Praha - na Vašem zdraví nám záleží. Saunový domek nebo parní lázeň u jezírka slibuje pravé zimní radovánky ( SAUNAPROJEKT).


Ve Vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí, kojenecký bazén, whirlpool a parní lázeň s vonnými esencemi. Jedním z nich je například Thalasso parní lázeň. Nejnovější žebříčky Vám pomohou s výběrem. Hammam turecké parní lázně dokonale uvolní vaše tělo a dýchací cesty. Bylinná parní lázeň Baobab je určena pro relaxační i rehabilitační procedury.


Maximální teplota je regulována. Na míru dodáváme a navrhujeme parní lázně mnoha variant. Nabízíme jak tradiční římské parní lázně , tak i exotické hammamy a parní lázně s léčivým bahnem.

Infrasauny, sauny a parní lázně. Přestože v Praze nikdy nevznikly velké městské lázně, řada menších staveb zde. Popis: Prodám novou sprchovou . Užívejte si blahodárné účinky saunování v pohodlí domova. Parní turecké sauny a wellness dodáváme na klíč. Relaxujte v páře třeba každý den!


Solná parní lázeň , aroma parní lázeň , bio sauna, finská sauna, ledová studna, zábavné sprchy. Lázně Bohdaneč - wellness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky