úterý 20. září 2016

Půjčovna plynových topidel

V naší půjčovně topidel si můžete zapůjčit kvalitní a odzkoušená plynová topidla značek THERMOBILE, MUNTERS, BIEMMEDUE a KROLL. Půjčujeme naftová a plynová topidla pro zajištění dodávek tepla v chladných dnech. Vhodné pro vytápění výrobních hal a stavebních prostor.


Půjčovna zahradních topidel. Díky plynovým topidlům Etna si můžete prodloužit venkovní posezení s přáteli či rodinou v chladnějších letních a. Nejen z pohledu ekonomiky provozu ale i srovnáním výkonu a hmotnosti bývají plynová topidla nejlepší volbou všude tam, kde je možné aplikovat důkladnou .

Grily a příslušenství, plynové vařiče, nářadí pro instalatéry, litinové nádobí, paella. Kolečka usnadní transport. Pod našimi plynovými topidly se budou vaši hosté cítit příjemně. Ceny jsou uvedené za den půjčovného bez dopravy a instalace.


Ohřevové deštníky půjčujeme většinou pro společenské akce. V případě zájmu a větším rozsahu zásobujeme také plynovými láhvemi (PB). PŮJČOVNA NÁŘADÍ PRAHA, ZAHRADNÍ TECHNIKA, STAVEBNÍ STROJE.


Pronájem naftového ohřívače do 3kW, zářičů, plynových ohřívačů a Vám poskytne půjčovna topidel Boels.

Vyhledejte naši nejbližší pobočku online! Zajišťujeme prodej širokého sortimentu plynových topidel MASTER a . Motor s tepelnou ochranou Termostat proti přehřátí Izolace IP Možné připojení k volitelnému prostorovému termostatu (pro E modely) Možná regulace výkonu . Plynové topidlo s ventilátorem - MASTER BLP M. B100CED - Mobilní naftové topidlo s přímým s… 30Kč. ADMIRA NÁŘADÍ - půjčovna nářadí Brno.


Prodej, servis a půjčovna nářadí a kotvící techniky pro jednotlivce, malé, střední i velké firmy, včetně profesionálního. Jsme certifikovaný autorizovaný prodejce plynových topidel značky MASTER. Plynová topidla značky MASTER jsou výkonným a spolehlivým partnerem pro váš projekt.


Stavební stroje Manek - prodej, servis, pujcovna , bazar. Prodej kvalitních plynových zářičů a terasových topidel za výhodné internetové ceny. Využijte naší nabídky plynových topidel a terasových teplometů. Topidlo plynové MASTER BLP 15. Obal pro plynové zářiče Event, Elegance a Profi.


Tepelné zářiče a topidla k zapůjčení. Profesionální tepelný zářič, terasové topení, ohřívač, hřib nebo také plynový heater na propan-butan je určen pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí . Cena půjčovného za každých započatých hodin.

V ceně je prázdná plynová bomba(10kg), možnost zajištění plynu za 45- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky