pondělí 19. září 2016

Výrobce pletiva

Jsme největší výrobce plotů a gabionů v ČR. Nakupujte od výrobce pletiva přímo za velkoobchodní ceny nebo si nechte plot vyrobit na míru vašim potřebám. Archiv Podobné Největší český výrobce pletiva , především poplastované pletivo a příslušenství.


Návrh a montáže plotů a oplocení. Výroba a prodej pozinkovaného pletiva , pletiva potaženého PVC, sloupků a dalšího příslušenství pro oplocení. Realizujeme také oplocení na klíč.

Vyrábíme a prodáváme pletivo zinkované i potažené PVC. Dodáváme veškeré doplňky a příslušenství pro . Zahradní pletiva pouze z poctivého českého materiálu. Zabýváme se výrobou , prodejem a montáží drátěných pletiv. Náš sortiment zahrnuje pletiva z pozinkovaného a plastikovaného drátu, ocelové sloupky různých . Vyrábějí se z ocelového pozinkovaného a následně poplastovaného drátu nebo pouze v provedení zinkovaném.


Pletivo svými vlastnostmi splní všechny . Poplastované pletivo 150cm Extra od. Nerezignovali na kvalitu - nabízíme jen kvalitní poplastované pletivo od Českého výrobce.

Sílu materiálu a průměry plotových sloupků máme největší v ČR. Zásadní důraz při výrobě a prodeji klademe na vysokou kvalitu, uživatelsky . Výroba pletiv a plotů v Jihomoravském kraji a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Petr Hanák - HK ploty, APLEG.


Společnost JURAP je výrobce a prodejce plotů, pletiv , bran a příslušenství. Na našich stránkách naleznete zajímavé rady, informace o firmě, referencích a . Plotové sloupky, pojezdové brány, pletiva , ploty na klíč. Vítejte na stránkách předního českého výrobce plotových systémů, branek a bran jak křídlových, tak . Klece, voliéry, obory , sítě, aj. DIRICKX BOHEMIA klade velký důraz na kvalitu svých produktů (plotů, pletiv , oplocení atd.) a služeb.


Doporučujeme pletivo ALUGREEN, které má delší životnost než pletivo PVC. Novinkou v drátěném oplocení je výrobek ALUGREEN (doba životnosti až let). POZOR novinka svařované pletivo naší výroby.


GARDEN ZN vyšky 10 1a. U nás najdete vše pohromadě: Ploty a pletiva , zámky a kování, panty, pohony na. Skladem ks Výrobce : Skil Záruka: roky. Kvalitní pletivo za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky