pondělí 12. září 2016

Plagron coco

We shortly mentioned our 1 COCO range in the topic about hydrological cultivation. There still is a lot to be said about this range. Plagron uses cookies and similar technologies. Je pufrován pro dosažení stabilní hodnoty pH.


Obsahuje Trichodermu k ochraně . Kompletní hnojivo pro všechny kokosové substráty.

Cocos AB je vysoce koncentrované organické minerální hnojivo, . This basic nutient is a two componented nutrient for the growth. Tato vysoce koncentrovaná biominerální základní výživa se používá v době růstu a . Has added Trichoderma for protection against damaging fungus and is rinsed and lightly buffered to . Je zcela vyvážený stabilní . These two components of fertilizer. It is, of course, and fully buffered with a stable pH value.


PLAGRON Coco rohož, 16×20×100cm. Kokosový substrát je 1 biologický, vzdušný, lze jej použít opakovaně, udržuje stabilní pH obohaceno o .

Characteristics : Contains easily digestible nutrients Very. This Fertilizer could be used for growth and for blooming stages. Hydroponics indoor garden. Natural, organic veggies at home.


Es ist zum Erhalt des pH-Wertes vollständig gepuffert. It is natural and fully buffered at a stable pH value. Odstranit tento produkt z oblíbených.


Přidat tento produkt k oblíbeným. Rohož funguje jako ideální substrát pro pěstitele, kteří upřednostňují přírodní a velmi čistý . Substrát udržuje stabilní pH . A light and 1 organic substrate that promotes maximum yields in quality and quantity. Záruka stabilního pH a nízkého EC. Je přirozené, a plně vyrovnávací paměti na stabilní hodnotě pH.


Hnojivo pro rostliny pěstované v coco substrátech. Plně pufrovaný substrát je vzdušný a udržuje stabilní pH i . Dvousložkové hnojivo pro cyklus růstu a květenství. Cocos Premium only begins with RHP quality requirements and contains no added fertilizers.


Usually I order my canna coco from greens,but I need some in a hurry and checked with the local hydro shop and all the got is this plagron coco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky