úterý 20. září 2016

Bazén kohoutovice

Vyzkoušíte vodní trysky, perličkové rošty či vodní chrliče. Pro odvážnější je tobogán . Aquapark Kohoutovice , plavecký bazén. Otevřeno: Pondělí až pátek: 6:– 21: hodin, poslední vstup 20:45. Sobota, neděle, svátky: – 21:hodin, poslední. Do základního vybavení areálu patří metrů dlouhý plavecký bazén se šesti . Plavecký bazén krytý a venkovní, rekreační bazén (perličkové rošty, chrliče vody, vodní trysky), tobogán m, divoká řeka, whirpool, dětské . Společné šatny, plavecký bazén , výrazně chladnější než ostatní, tobogán, a relaxační zóna s několika atrakcemi.


Osobně si myslím, že už je na čase trošičku. Při plavání se vás drobeček naučí spoustu věcí a bude z nich mít radost. I pro vás je to možnost odpočinout si a strávit se svým dítětem krásné okamžiky. Rehabilitační bazén Juventus, Brno - Kohoutovice.


Bazén pro maminky s malými dětmi musí splňovat speciální kritéria týkající se především . Pro milovníky relaxu je k dispozici rekreační bazén s perličkovými . Ani v Kohoutovicích nebylo původně záměrem vybudovat takto rozsáhlý areál – měl být postaven pouze jeden bazén pro kondiční plavání, . Je tam normálě klasický plavecký bazén s dráhami, pak něco jako relaxační . Novostavba krytého plaveckého bazénu v Brně- Kohoutovicích s unikátní nosnou dřevěnou konstrukcí a opláštěním bazénové haly. Teplá vířivka nahoře nedostupná! Architektura bazénové haly vyžadovala moderní osvětlovací systém, jež by dostál jak estetickým, tak i funkčním požadavkům na snadnou . Pod zajímavě řešenou střechou je ukryt velký plavecký bazén s šesti drahami - zájemci o kondiční plavání. Ta je tvořeno prostorovými střešními segmenty o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky