úterý 27. září 2016

Cervena rtenka

Provokativní, sexy, nadčasové, elegantní. Jakmile se naučíte nosit červenou rtěnku , váš vzhled i chování se změní. Rudé rty, to je nestárnoucí klasika. Ve světě líčení je rudá rtěnka symbolem zářící ženskosti a na červených kobercích se hojně objevuje rok co rok.


Máte stále pocit, že ZROVNA VÁM červená rtěnka nesluší?

Tak v tom případě je tohle článek přesně pro vás. Znáte to: když narazíte na tu pravou, jinou už nikdy nechcete! Každá z nás jednu takovou rtěnku má.


O naše tipy jsme se s vámi rozhodly . Na červenou rtěnku si musíte troufnout. A taky připravit obličej, aby výsledek byl dokonalý. Záměrně píšu červená , ne rudá, protože letos jsou trendy opravdu všechny odstíny červené , od té oranžovočervené přes červenou s fialovým . Pokukujete po červené rtěnce, kterou nosí vaše kamarádka?

Díky tomuto kosmetickému produktu můžete být femme fatale snadno a . Dnes vám prozradíme, jak vizážistka vybírá pro klientku ten nejlepší odstín červené rtěnky. Nejdříve vám potvrdíme, že skutečně každá žena . Další velký test, který jsem pro vás připravila se znovu vrací ke rtům. Pustila jsem se do testování červených rtěnek s velkou vervou, takže jsem . Videa, fotografie i nejžhavější aktuality. Nejenže správný odstín opticky.


S našimi tipy už ale budete vědět, na co si dát pozor a jak rtěnku nosit. Možná je to jen tím, že si vybíráte nesprávný odstín. Jste-li bledá, vyhněte se křiklavým tónům a zvolte světlejší nádech.


Když se řekne červená rtěnka , mnoho lidí si téměř okamžitě představí takové ikony, jako byla Marilyn Monroe nebo Elizabeth Taylorová. Velká výzva v životě mnoha žen. Už jste k ní našla svoji cestu nebo častěji ještě zažíváte ten pocit, kdy se doslova “hlavně nenápadně” plížíte . Pokud chcete zvolit sytě červenou rtěnku , samozřejmě můžete.


Ani vám, stejně jako jakémukoli jinému typu pleti není zapovězena. Sáhněte ale po červené s . Témata jako Červená rtěnka se rozebírají v diskuzi na Arome.

Jaké vůně a parfémy doporučují ostatní?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky