úterý 23. června 2015

Aktivátor vody

Aktivátor vody a přírodní filtr. Jeho schopnosti čistit vodu od škodlivých příměsí se . Pro přípravu šungitové vody si připravte kameninovou nebo skleněnou nádobu. Skleněná má tu výhodu, že dobře vidíte dovnitř – v jakém stavu voda (a drť) jsou.


Od diamantu a grafitu se šungit liší svou molekulární strukturou. Molekuly jsou tvarem podobné fotbalovému míči a .

Na krabičce je napsáno, že obsah jednoho balení postačuje na až litrů vody , ale zjistili jsme, že optimální poměr šungit : voda je 1:- čili balení na litry . V katalogu nemáme podrobnější informace o Sada Šungit malá aktivátor vody 1g. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu. Váš dotaz Sungit aktivator vody. AKTIVÁTOR VODY BIOENERGY pracuje s biorezonanční energo-informační technologií AWL. Umožňuje mít doma stále čerstvou aktivovanou energetickou . Ponořená do vody šungitová drť tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní lék.


Drť umístěte na dno skleněné.

Pro normální studny je množství max. Pili jste někdy vodu , která by Vám opravdu chutnala? Cítili jste, že Vám do těla přichází nová energie a síla? Activator vody Tepperwein. Obsahuje energetizovanú vodu z . Připisují se ji léčivé a hojivé účinky, dodává tělu energii a sílu.


Aquarion je jeden z nejlepších a nejpokrokovějších systémů na úpravu vody na světě! Ionizátor je navržen tak, aby vám po mnoho let poskytoval tu nejčistší, . Prírodný filter a aktivátor vody. Fullerény sú matricou života, ako ich nazývajú vedci. Fulleren - uhlíkový oxid šungitu mění při interakci s vodou její strukturu , aktivuje ji a propůjčuje jí léčivé vlastnosti. Ligno AKTIVÁTOR je prášková homogenní směs huminových látek a extraktu z. Přírodní filtr a aktvátor vody, používá se k pití, pro kosmetické účely, pro koupele i pro zvířátka nebo v zahradě.


Pro aktivaci cca 5L vody 100gr. Výrobce: Bylinka-ruská medicína. Tento výrobek můžete nakupovat se SLEVOU ! Předmět příspěvku: ŠUNGIT - aktivátor vody.

Na rozdiel od chemiského . Na aký typ vody možno použiť Heelix aktivátor? Môže sa aktivátor vody Heelix používať na zavlažovanie záhrad? Aká je životnosť aktivátora vody Heelix? Karélii, v severozápadním Rusku.


Najväčší výber kníh a doplnkového tovaru z oblasti zdravia, osobného rozvoja a ezoteriky na jednom mieste. Predajne: Bratislava, Košice, Banská Bystrica.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky