čtvrtek 11. června 2015

Stany altany

Party stan , nůžkový stan , zahradní altán , skládací stůl, prodejní pult, campingový stolek, kempingový stůl. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Přes 5zahradních stanů , altánů a pergol je k dispozici pro vaši party či posezení.


Vyberte si ze skládacích, kovových či dřevěných zahradních stanů a altánů. Vítejte na webu stany -nůžkové. Naše společnost vznikla dne 15.


Zabýváme se prodejem party stanů , nůžkových stanů a altánů s rychlorozkládací. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Moderní zahradní altán Bormio o rozměrech 3xmetrů vhodně doplní Vaší zahradu a místo pro relaxaci. Impregnace TAGAL spray 3ml - na slunečníky, altány , stany , textil, obuv.


Skladová dostupnost dle pobočky. Zahradní párty stan MAXI, červený. Náhradní střecha na zahradní altán VeGAS De Luxe. Altán LEONARDO DE LUXE 33. Prodáváme vybavení pro stánkový prodej, oslavy, prezentace firem a sportovní akce.


V naší nabídce naleznete nůžkové party stany , zahradní altány , skládací . Nůžkové stany , altány a pavilony od firmy Mikel s. K oblíbeným produktům firmy Mikel s. Vyberete si z naší nabídky nůžkovou konstrukci podle své potřeby a my Vám na . Pojistěte si počasí a pořiďte si zahradní altán nebo párty stan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky