pátek 5. června 2015

Nafukovaci postel intex

Nafukovací postele značky Intex. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Všechny tyto problémy řeší nafukovací postel. Námi prodávané nafukovací postele jsou velmi skladné, rychle připravené k použití, snadno udržovatelné a .

Pevný materiál, zvrchu na dotyk velmi příjemný - materiál semiš, zespodu voděodolná. Model AP620A 220–2V~ Hz . Dovážíme: finské lyžařské vosky VAUHTI, nafukovací čluny, matrace, rukávky, apod. INTEX , anglické píšťalky ACME.


Najdete u nás zboží značek: CAMPINGAZ,. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Obrázky jsou pouze ilustrativní.

Před použitím postele si pozorně přečtěte tento návod! Popis: Rozměry: 190x150x40cm. Obousměrný ventil má extra široký otvor pro rychlejší nafukování a vyfukování matrace.


Tloušťka stěny je mm, má kvalitní, příjemný semišový povrch a součástí. Kč Marimex Intex Comfort Queen Postel nafukovací. Vestavěná elektrická pumpa. Doprava zdarma , jsme rychlí, jsme odborníci.


Postele jsou samostatné,na matraci 100x200. Prodám tyto nafukovací matrace . Je komfortní nafukovací postel pro pohodlný odpočinek při kempování, na cestách nebo příležitostní přespání. Skvěle se hodí do pokoje pro hosty nebo na . Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci.


Zboží je 1 funkční a připraveno k okamžitému . Už nikdy se nebudete budit při otočení spoluležícího.

O vašem zdravém spánku se. Je vhodná jak na cestování, tak . Tento model se právem řadí mezi top produkty v oblasti nafukovacích lůžek a postelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky