středa 17. června 2015

Garáž s autíčky

Dřevěná garáž s výtahem je skvělá zábava pro malé motoristy. Obsahuje dvě dřevěná autíčka a helikoptéru. Zaparkujte své autíčka do garáže, uzavřete klíčkem a vezměte si je kamkoliv sebou . Barevná garáž se třemi roztomilými autíčky , které jsou pro malé děti snadno uchopitelné.


Archiv Garáže pro autíčka jsou nezbytným vybavením každého klučičího pokojíčku. Však, kde jinde by parkovala všechna ta auta, která malí kluci vlastní?

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Spouštěj autíčka z vrchu trojpatrové garáže se spirálovou rampou a užij si při tom množství zábavy. Sada obsahuje ks autíček a doplňky, . Velká dřevěná garáž s heliportem a výtahem. Součástí jdou autíčka a helikoptéra. Vyrobeno z kvalitního dřeva. Plastová garáž o třech patrech pro autíčka velikosti angličáku.


SIKUWORLD mnoho parkovacích míst. Dřevěné garáže patra se silnicí a výtahem, značkami, autíčky a vrtulníkem.

Krásně barevná garáž pro autíčka potěší každého malého motoristu. Každé autíčko má svou vlastní garáž , která se dá uzamknout jedním z. Hot Wheels TRACK BUILDER PADACÍ MOST. Garáž má pohyblivý výtah pro auta. Dřevěná patrová garáž s výtahem, myčkou, čerpací stanicí a místem pro vrtulník.


Největší z kostek je zároveň garáží pro dvě dřevěná autíčka a helikoptéru. AUtíčka i garáž je plastová Hračka vhodná pro děti od let. Parkovací garáž se silnicí. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Autíčka bazar: Garáž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Dětská barevná dráha s garáží, do které můžete zaparkovat autíčka.


Veselá pestrobarevná garáž s třemi „monster“ autíčky a doplňky v podobě klíčů k vratům. Předmětem aukce je Velké patrové parkoviště. Nyní za akční cenu 2kč. Skvělý dárek pro všechny dětské fanoušky autíček.


V případě, že u zboží svítí skladem v externím skladu - je dodání zboží mezi - 7prac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky