čtvrtek 19. ledna 2017

Bazenove rolety

Bezpečné zakrytí Vašeho bazénu s vysokou funkční a estetickou hodnotou. Lamelové zakrytí bazénu je nejdokonalejším způsobem . Snem každého uživatele bazénu, ať venkovního nebo vnitřního, je bezstarostné koupání s co nejnižšími náklady. Rolety DEL spojují špičkovou technologii a výkon s elegantním designem.


Bezpečné bazénové rolety s navíjející hřídelí a odolnými lamelami v mnoha barevných provedeních.

Solární folie jsou určeny k částečnému ohřevu bazénové vody solární energií. Solární bazénové fólie k tomu využívá vzduchové bubliny, které slouží jako lupy a. Hlavním stavebním prvkem bazénových rolet Aspar je lamela. Konstrukce lamel je uzavřená multi komora, která pluje na vodní . Zastřešení bazénu lamelovými bazénovými roletami , zabrání pronikání nečistot, úniku tepla a zvyšuje bezpečnosti dětí v okolí bazénu. Prekrytie bazénov, zastrešenie bazénov, elektrické automatické rolety na bazény, kompletná starostlivosť na bazény len s nami.


Tekutý čistič bazénových rolet odstraňuje z povrchu usazeniny vápníku a další nečistoty. Lze jej použít i pro čištění nerezových součástí bazénové rolety a okolní .

Rolety Starline jsou vyráběny dle požadavků zákazníka. Jejich konstrukce je navržena tak, aby otevírání a zavírání bylo jednoduché, tiché, pouhým stlačením. Bazénové lamely, nebo bazénové rolety DELTA patří do kategorie ochranného vybavení, které odpovídá normám. Zaručují bezpečnost vašich dětí a domácích . Dodáváme a montujeme zastřešení bazénu, lamelové zakrytí pro venkovní i vnitřní bazény, bazénová roleta a bezpečnostní krycí plachty na bazén. Zabraňujú odparovaniu vody a chemikálií, uchovávajú naakumulované teplo v bazéne . Bazénové rolety sú vynikajúcim riešením prekrytia do exteriéru i interiéru.


Bazénová roleta redukuje spotřebu chemických přípravků do bazénu. Konštrukcia lamiel tvorí uzavretá „multi komora“, ktorá sa nemontuje, . Unikátním spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu. Výroba a dodávka kompletních bazénových rolet včetně montáže a servisu.


Provádíme i údržbu a čištění lamel. Nabídka závěsů, krytů, lavic, pojezdů a náběhů. Naše automatické rolety s navíječem v bazénu nabízejí bezpečí, estetiku, tepelnou izolaci a ochranu před rozvojem řas a dalších mikroorganismů.


Ovladač pro bazénovou roletu. Jedním z nových trendů v oblasti bazénů je používání bazénových rolet. Tyto rolety dokonale zakryjí hladinu bazénové vody a tím zabrání velkému odparu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky