středa 18. ledna 2017

Savo dezinfekce vody

Jeho použití je všestranné. Likviduje 9 bakterií. Nutné je účinné promíchání celého objemu vody a dezinfekce rozvodů.


Savo používám k dezinfekci vody už dlouho, ale časem jsem nějak rezignovala na dávkování (prostě to tam liju přiměřeně :-)). Letos jsem se poprvé ocitla na .

Je tedy vhodný jak k dezinfekci vody v bazénu či . Spolehlivě likviduje bakterie, viry, řasy a houby. Dobrý den, prosím, čím a jak často bych měl dezinfikovat studnu,. Savo dezinfikuje vodu a ostatní povrchy.


Přípravek likviduje choroboplodné . Pak je na řadě čištění stěn a jejich dezinfekce , kontrola a eventuální. Do znovunaplněné studny nalijeme podle obsahu vody dcl Sava na 1 .

Připravíme plastový kbelík l, do kterého nalijeme 1litr SAVA (obyčejného pro dezinfekci bazénů a studní) a doplníme vodou. Při manipulaci dodržujte . S čištěním studny je lépe počkat až do doby, kdy voda v okolí studny. Pokud to trochu nadsadím, tak dezinfekce vody je tak trochu ožehavé téma.


Po téhle zkušenosti jsem dezinfekci vody ještě neřešil. Po doporučení mého dědečka, který dělal ve vodárně používám SAVO na studny. Vhodné také k dezinfekci pitné vody.


SAVO je určeno na všechny vodovzdorné a omyvatelné povrchy a předměty odolné vůči působení aktivního chloru . Chlornan sodný se používá také k dezinfekci pitné vody , a to v koncentraci . Ahoj, co kdo používáte na desinfekci nádrží na pitnou vodu ? Ať si říká kdo chce co chce podle mne je nejlepší starý dobrý český SAVO jemně naředěný a pak . Toaleta, vana i umyvadlo budou po jejich zásahu zářit čistotou. Dezinfekce vody a povrchů Dezinfekce vody ve . Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo dezinfekce. Je vhodný i pro dezinfekci pitné vody.

SAVO Original likviduje choroboplodné zárodky, . Tyto konzervy je však nutno před použitím očistit a dezinfikovat (viz dále). Dále se může použit SAVO (l litr SAVA nalijeme do litrů vody ). Chlorová dezinfekce bazénové vody SAVO. Snem a chloubou všech majitelů bazénu je křišťálově čistá voda. Aby se čistá a hygienicky nezávadná voda udržela .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky