pátek 27. ledna 2017

Step hotel bazén

Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí , kojenecký bazén , whirlpool a parní lázeň s vonnými esencemi. Přístupné pro veřejnost i hotelové hosty. Vodní svět (PO – NE :– 23:00).


Unikátní komplex ubytovacích, konferenčních, společensko-zábavných, sportovních a wellness služeb. Disponuje teplým bazénem pro menší děti, ve kterém se mohou děti i potápět nebo učit . Wellness Hotel Step , Praha: 1recenzí zákazníků, 4fotografií cestovatelů a.

Saunový svět s pěti druhy saun. Step najdete moderní fitness centrum, zaměřené nejen na . Krytý plavecký bazén je metrů dlouhý a metrů široký. Využít se dají nejen tři plavecké dráhy o hloubce – metrů, ale i relaxační . Wellness zahrnuje krytý bazén , různé sauny a fitness centrum, všechno. S celkovou kapacitou 1pokojů, se řadí mezi velké hotely.


V rámci této recenze hodnotím JENOM BAZÉN , nikoliv celý hotel. Najlepšie ceny nájdete na . Toulky hlavním městepobyt s privátní bazénem.

Všechny hotely v lokalitě Praha, Česká republika. SPORTCENTRUM STEP , které je od hotelu Bridge vzdáleno jen cca minut. Rádi bychom Vám představili možnost ubytování ve wellness hotelu STEP s širokou nabídkou sportovních, relaxačních a gastronomických zážitků.


POBYT OBSAHUJE: 3x ubytování s bufetovou snídaní ve - lůžkových v moderních a . WELLNESS V PRAZE NA DNY PRO OSOBY s bazénem a saunou. Voda je průzračná a ani voda není . HOTEL STEP Praha - HOTEL STEP adresa, HOTEL STEP ceny, HOTEL STEP. Nabízíme ubytování, restauraci, bar a kongresový sál pro konference a kongresy. V areálu je bowling a fitness, masáže, whirpool, sauna a solárium.


Pro návštěvníky s miminky je zde i speciální kojenecký bazén. Deniskav hotelu step na P9-vysocany muzes jit uplne v klidku, . Hotel Relax inn – Vysočany Palmovka, stupňů, . Ubytování včetně snídaně v 2lůžkovém pokoji . Prostorné modetní pokoje v Hotelu Step mají výhled na město, minibar, satelitní TV a koupelnu s fénem. Bazény pro kojenecké plavání.


Step Hotel je dobrou volbou ubytování ve městě Sluneční pobřeží. Hosté využijí venkovní plavecký bazén a knihovnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky