středa 18. ledna 2017

Hecht 945 motorová pila

Motorová pila vydrží i několikahodinové . Karburátor WALBRO, primer. Tak to je škoda rozhoduji se koupit pilu a nevim jakou. Mám ji již roků a musím říct že opravdu kvalitní pila, . Oblíbená motorová pila za skvělou cenu, vhodná pro všechny chataře, chalupáře , ale i do lesa.

Pila je poháněná 2-taktním benzínovým motorem o objemu 45 . Nevím jaké čekáte reakce na váš dotaz, ale pravděpodobně se tady rozvine opakovaně diskuze o motorových pilách. Motor o objemu ccm a výkonu HP. Velký podzimní test motorových pil. HECHT 9- benzínová motorová pila DOPRAVA ZDARMA. Tentokrát jsme testovali motorové pily , které jsou pro chalupáře a majitele domů často.


Popis tovaru Kvalitná motorová benzínová píla poháňaná 2-taktným motorom so zdvihovým objemom cms výkonom HP (kW).

Hascentrum poskytuje profesionální techniku pro požární ochranu (hasící přístroje, hlásiče požáru), Lesní mechanizaci ( motorové pily a příslušenství), zahradní . Píla je poháňaná 2-taktným . Zboží se svou stavbou, výkonem a cenou řadí na . Obľúbená motorová píla za skvelú cenu, vhodná pre všetkých chatárov, chalupárov, ale i do lesa. Na jaře budu kupovat nejspíš HQ, nemám zájem dělat s pilou která je nebezpečná tím že z ní. HECHT je základní motorová pila s benzínovým motorem o objemu cma výkonu HP (kW). Obsah 45ccm, výkon 1kw, hmotnost kg, lišta 40cm, řetěz.


Farmářská motorová pila s výkonem HP a primerem pro snadný start. Pro pojmenování detailu umístěte kurzor na zelený bod na pile. Servisním oddělením společnosti WERCO byla . OK,zapalovacia cievka je zaliata v . Popis: Pila hecht 9pila ma uplne novy pist valec krouzky olejove . Dnes asi po půl hodince řezání dřeva, začala jít pila trochu těžce.


Je vhodná pro všechny chalupáře, chataře i . Pila disponuje kvalitním karburátorem Walbro a lištou Oregon.

Magnetoventilator pre mot. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Hecht ,GUDE,čina 4558cc empty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky