středa 18. ledna 2017

Pohon křídlové brány

Přijímač pohonu je kompatibilní pouze s ovladači třetí série . Pohony křídlových bran - Epohony. Panty pro křídlové brány, panty. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Navíc je možné pohon namontovat dodatečně, tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není třeba ji měnit za novou.


Stačí přidání pohonu křídlové brány.

Přemýšlíte o automatizaci křídlové brány , ale nedokážete posoudit, který z pohonů je ten pravý pro Vaší bránu? V tomto článku Vám poradíme, . Možnost objednat montáž po celé ČR. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci . V této kategorii si můžete vybrat pohony pro křídlové brány v lineárním provedení , případně vyzkoušejte podzemní pohony křídlových bran. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Elektrický pohon pro křídlo brány široké max. Teleskopické elektromechanické a povrchově montované motory, určené pro residenční využití do m délky křídla. LINEA ARM4pohon křídlových bran 400kg.

LINEA SWpohon pro dvoukřídlové brány 500kg. Lineární pohon pro křídlové brány , se zabudovaným enkoderem a ampermetrikou pro bezpečné vyhodnocování překážek. Lze zálohovat vestavěnou baterii pro . POHON KŘÍDLOVÉ BRÁNY EASY WAY - sada - KP POHON. Potřeboval bych poradit s pohonem dvoukřídlé kované brány šířky 350cm (křídlo 175cm x 160cm výška).


Dvoukřídlé brány dodáváme též v sadě s elektrickým pohonem EASY WAY 201. Díky tomu máte jistotu, že pohon má příslušné parametry přizpůsobené branám . Děkujeme, že jste si zakoupili automatické otvírání vrat PKM-C02-2. Abyste s tímto zařízením mohli prožívat . Křídlové brány s pohonem i bez. Nabízíme jednodílné i dvoukřídlé brány a vrata.


Brány jsou bezpečné s tichým provozem a zaručenou funkčností. PHOBOS BT KIT AElektromechanický pohon. Klasická krása splňující požadavek snadného použití. Pomocí instalace pohonnů. OO - pohon ZERO - Automatický pohon pro intenzivní provoz křídlových bran a vrat s křídly až do m. Dodáváme a montujeme je jak pro jednokřídlé brány , tak i pro dvoukřídlé brány.


Používají se hlavně tam (např. silný zděný pilíř či sloup), kde není možné použít. Inzerát Nový podúrovnový pohon křídlové brány FAAC 7v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Vladimir Sosna na Sbazar.

Nový pohon křídlových bran na dálkové ovládání Kompletní sada pro dálkové ( pohodlné ) otevírání . Sídlíme ve středních Čechách, naše pole působnosti je však prakticky neomezené. Přečtěte si víc a ujistěte se, že vjezdová brána od nás je správnou volbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky